Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dziewczyna taka sobie....

wszystko takie skomplikowane

Polecane posty

Gość dziewczyna taka sobie....

witam. 3 lata temu zmarł mój tato na nowotwór mózgu... jestem zła na siebie bo nie staralam sie by byc przy nim. Nie spedzalam z nim czasu, nie rozmawialam. To chyba byla taka reakcja organizmu (mozgu) by sie nie zalamac... za to mama spedzala z nim kazda chwilę... wszyscy mieli do mnie pretensje ale chyba nie tato, on wiedzial ze to mnie b.boli... silny byl, wiedzial co sie z nim dzieje chociaz nikt mu nic nie mowil, powtarzal ze kocha .... zaczelo sie glupio bo lekarze wykryli nowotwor dopiero wtedy gdy na leczenie bylo zapozno.Pol roku przed smiercia byl jeszcze w szpitalu ale nie wykryto tego cholernego raka, ponoc to bylo zwapnienie mozgu, jak bylo mozna tak sie pomylic??? Obwiniam lekarzy bo bogli to wykryc..!! Taka Polska... Mama 4 lata po smierci schudla, nie wychodzila z domu, nie rozmawiala z ludzmi, na mnie tez to sie odbylo choc ja od problemow uciekam. Ostatnio zaczela narzekac na zdrowie ,wybralysmy sie do lekarzy ktory orzekli ze jesli za rok czasu nie zrobi sobie operacji na oczy za 10 tys zl to bedzie nie widoma.... do tego musi byc zdrowa ... ma powiekszony gdzies od 2 miesiecy wezel chlonny na szyji, podejrzewano ze to tetniak, po usg wykluczono, chora tarczyca , byc moze zatoki....do tego jest taka chudziutka... tyle sie naczytalam o ziarczycy i chloniaku... niektore osoby mialy powiekszone wezly chlonne na szyji , pozostala im chemioterapia... a lekaze zwklekaja z wydawaniem skierowan !! niby w tv wszyscy mowia ze trzeba sie badac, ale jak tu sie badac, skoro na zwykle badanie dopplera trzeba czekac prawie rok czasu??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować