Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysicaaaaa

Jaki jest chłopak LEW ??

Polecane posty

Gość tygrysicaaaaa

??

Gość chłopak lew
:D

Gość jest typem wladcy
wiec raczej nie warto mu sie sprzeciwiac. wie wszystko najlepiej i lubi kierowac ludzmi (takze kobietami),zazdrosny. znam to z autopsji moj ojciec jest lwem i kiedys sie z lwem takze spotykalam. Nigdy wiecej!!!!

Gość zoola
ma włosy na plecach i czeka jak mu samica coś do żarcia przyniesie , co najpierw sama złowiła, do tego zjada potomstwo innych lwów, a czasem swoje. Takie to głupie zwierze, a niby KRÓŁ.

Gość zoola
mój ojciec tez nie lubił sprzeciwow- jak każdy ojciec.Był - tzn jest BYKIEM Nie gadajcie pierdolotów. Nie znak zodiaku tylko charakter

Gość chłopak lew
a ja sie zastanawiam czy jesli mamy jakis znak zodiaku to tacy jestesmy naprawde czy probujemy sie dopasowac do opisu danego znaku naszym zachowaniem i stajemy sie tacy jak niby powinnismy a jestesmy inni ;)

Gość zoola
własnie sobie uświadomiłam , ze mój facet jest koziorozcem - he he he - no serio. fajny jest . kocham go. Poprzedni był rakiem - tez był fajny - kochałam go , a poprzedni był tez koziorozcem ... no...z niego to był kawał skurw... i jak tu wierzyć w znaki zodiaku

\"jest typem wladcy wiec raczej nie warto mu sie sprzeciwiac. wie wszystko najlepiej i lubi kierowac ludzmi (takze kobietami),zazdrosny. znam to z autopsji moj ojciec jest lwem i kiedys sie z lwem takze spotykalam. Nigdy wiecej!!!! \" Ale bzdury:P.To jak mafiozo próbuje zabić to niby nie powinienem się sprzeciwiać:O.

Moj synus jest lwem,,:) A jaki jest?? Jak na razie to maly terrorysta :D:D

Gość zoola
niektórzy ludzie to sa niesamowici z tą wiara w znaki zodiaku.buahaha

Gość jest typem wladcy
no ale bzdury Amant - o czym ty mowisz, kto tu wspomnial o zabijaniu? Prostujac, chodzilo mi o to ze nie lubi jak kobieta sprzeciwia sie jego zdaniu

Gość tygrysicaaaaa
też kiedyś byłam przeciwna.. określaniu kogoś po znaku zodiaku... i z tego co tutaj piszecie, to muszę przynać, że to prawda.. chciałam się upewnic hehe ... ehh te znaki :) P.S. mały synek terrorysta.. fajnie ujęte hihi ;)

Gość *beti*
chujowy.. meczylam sie przez 2 lata, mimo ze ja tez lew..

Zapatrzony w siebie i swoje potrzeby. Traktujący innych instrumentalnie. Tylko on się liczy, reszta świata to tylko mały dodatek do niego. :O

mój jest lwem i nie jest ani władczy ani zaborczy ani nic z tych rzeczy które wypisujecie :D CHARAKTER ma znaczenie a nie znak zodiaku :P :P