Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to była moja wina

Odmuwiłam mu raz seksu i teraz ma focha...

Polecane posty

jednego wieczoru w sobote byłam tak zmęczona , po zakupach itp że poprostu mi się nie chciało, fajnie , że zrobił kolacje , ale czy miałam się zmuszać ? Teraz niby ok itp ale widze że próbuje się odegrać, wcale mnie nie przytula, jak wchodzi do łóżka zaraz idzie spać. Jest miły, ale honorem się uniosł i mam go teraz ja przeprosić ?

Gość po 1 zajrzyj do słownika ort
po 2- niee zamierzaj go przepraszać! Jeśli ma focha, to jest zwykłym gnojem ! powiedz mu to! masz prawo nie mieć ochoty na sex, to nie przymus! sex jest cudowny, jeśli oboje tego chcą!

nie miej też żalu gdy nie będzie mu się chciało robić romantycznych kolacji. Wystarczyło wytłumaczyć że jesteś zmęczona i nie chcesz go zawieść. Ma focha, po poczuł się żle- starał się i dostał po nosie, wyobrażał sobie rozkoszny wieczór po romantycznej kolacji. Porozmawiaj z nim o tym co czułaś i co on czuje, nie pogłębiajcie konfliktu tylko go rozwiążcie. Jesteście w jednej drużynie, a nie po przeciwnych stronach frontu!!

Gość do zajrzyj do slownika ort
naucz się palancie/palantko pisać słowo seks po polsku!!!

Gość co za prostota
odmÓwiłam

Mam dysortografie, nie przeszkodziło mi to ukończyć Ochrony Środowiska na AR. Zamiast skupić się na problemie jedziecie po ortografii...