Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro ten dzień

Jutro mam pierwszą randke o czym rozmawiać?? POMOCY PROSZE

Polecane posty

Gość jutro ten dzień

Witam, Jestem nieśmiały, od paru miesięcy zbierałem się na to żeby podejść do dziewczyny ze szkoły która bardzo mi się podoba, w końcu dziś podszedłem i zapytałem czy nie poszłaby ze mną jutro gdzieś. Zgodziła się jjupppii!!! I teraz mam dylemat o czym z nią rozmawiać? Proszę o jakieś podpowiedzi. I Ci którzy mają zamiar naśmiewać się tutaj ze mnie niech lepiej w ogóle nic nie piszą. Czekam na wasze odp

Hej :) Tak naprawdę nie ma recepty na to o czym powinniście rozmawiać.Po prostu bądź sobą.Podejdź do Niej,powiedz np,że ładnie wygląda...jeśli masz ochotę kup jej kwiatka i później samo wyjdzie... :) Głowa do góry.Wiem,że się denerwujesz ale nie staraj się udawać kogoś,kim nie jesteś i nie staraj się za bardzo aby było dobrze, bo tylko wszystko z tego stresu można zepsuć. Trzymam kciuki ...Powodzenia :)

Gość tym razem bez nicka...
Zgadzam się z Dziewczyną Archanioła:) Po pierwsze, bądź sobą, nie martw się nieśmiałością, to nawet słodka cecha u płci męskiej. Pomyśl, że skoro ta dziewczyna zechciała się z Tobą umówić, to pewnie w jej oczach jesteś fajny i chce Cię poznać, dlatego postaraj się maksymalnie rozluźnić. Nie mów za dużo o sobie (choć jeśli jesteś nieśmiały, to pewnie w ogóle trudno Ci mówić wiele o czymkolwiek;) ). Też uważam, że nie ma recepty na to, o czym rozmawiać, nie planuj niczego aż tak drobiazgowo, bo może wyjść klapa... Samo wyjdzie:) Powodzenia!!!

Gość jutro ten dzień
no wiem, że trzeba być sobą i nie udawać, ale jakbyście mi pare uniwersalnych tematów podał czułbym się lepiej. Np. powiedzcie mi jak to inni faceci do was zagadywali na początku to może mi bardzo pomóc. Bo mam pustkę w głowie jak wyobrażam sobie jutrzejsze spotkanie

Oj, wiesz, każda sytuacja jest inna... Pamiętam jak kiedyś wysiadłam z samochodu i facet, który jechał za mną i też wysiadł, powiedział "ooo, taka piękna kobieta, a tak piraci...", hehe, fajne to było, ale to był jego sposób na zagadanie mnie, a Wy już się chyba znacie...?? Albo inny podszedł i powiedział coś w tym stylu:"uśmiechnij się, jesteś ładna kiedy się uśmiechasz..." ehhhh.........:):)

Gość jutro ten dzień
pomoże ktoś? jakieś rady o czym na początku rozmawiać. Do was chłopaki i do was dziewczęta kieruję tą prośbę. Chłopaki napewno macie już obcykane jakieś teksty na start, a i wy dziewczyny napiszcie o czy lubicie gadać na pierwszej randce

Gość burgerek
ale tanie teksty na Ciebie dzialaja :o

Gość jutro ten dzień
właściwie to się nei znamy tylko z widzenia, podszedłem do niej i zaptałem czy może wyskoczy ze mną gdzieś jutro i się zgodziła, wziełem numer i heja

tanie teksty na mnie nie działają, bo się z nimi nie umówiłam:P ale fajnie powspominać...:)

Dokładnie, grunt to zachowywać się naturalnie. I błagam, nie wylewaj na siebie litra perfum, jakbyś był objazdową perfumerią. Wystarczy jedno-dwa psiknięcia, w zupełności. Jeśli chodzi o tematy, to przeważnie można mówić \"o wszystkim, a zarazem i niczym\". Opowiedz coś czym się interesujesz, ale nie powalaj szczegółami. Staraj się wzbudzić ciekawość. I o to samo możesz zapytać. A nuż okaże się, że macie wspólne pasje ;) Staraj się nie traktować tej randki jak rozmowy kwalifikacyjnej na posadę kierownika banku. Uśmiechaj się, żartuj. Trzymam kciuki. Będzie super..:)

a czy wiesz może jakie są zainteresowania tej dziewczyny, co lubi??

Gość 1001 randka
ciezko cos wymyslec bo nie ma recepty na to o czym trzeba rozmawiac. na pewno porozmawiacie troche o szkole/studiach/pracy, o tym co was interesuje, takie tematy zazwyczaj same wychodza tj nie zebys pytal 'czym sie interesujesz?'. trudno cokolwiek powiedziec. ja sobie nie potrafie przypomniec o czym rozmawiam z nowo poznana osoba :) poprostu to jakos samo wychodzi. moze spotkajcie sie w jakiejs fajnej knajpce, jak jest muzka/tv to nawet chwile ciszy wypadaja lepiej, moze jakies piwko to tez rozluzni atmosfere. przede wszystkim badz soba, badz gentelmenem przepuszczaj ja w drzwiach itd, zaplac ten pierwszy raz, patrz jej w oczy z usmiechem na ustach i zainteresowaniem w oczach zeby poczula sie wyjatkowa ;) :)

Gość jutro ten dzień
no ok, dajecie takie ogólne rady, ale i tak dzięki za pomoc.

Gość jutro ten dzień
jakby ktoś chciał jeszcze pomóc niech tu pisze wieczorkiem wejde i przeczytam

Gość Facet nie panikuj ...
Chodzicie do tej samej szkoly, więc mozesz ja zapytać jak w szkole było dzisiaj, kto ja uczy, a kto ciebie, kogo z n-li lubicie, a za kim nie przepadacie, jakie przedmioty lubicie i przejśc do tego co was interesuje, lubisz czytać książki ?, chodzic do kina?, teatru?, operetki?, jaka lubisz muzykę, a jaka ona?, jakich piosenkarzy lubisz słuchac, a jakich ona ? Powodzenia i uwierz w siebie

Gość 1001 randka
a najlepiej to ja zapros do kina ;) nie bedziecie musieli duzo rozmawiac a po seansie mozecie porozmawiac jak wam sie podobal film :P ;)

Jeśli nie nadajecie na tych samych falach, to chyba żaden awaryjny temat nie pomoże.... Ale jesli czujecie te same klimaty, to nie będzie żadnego problemu z tematami. Trzymam kciuki!

Gość Dokladnie i ...
uwierz w siebie, znasz to powiedzenie ... nie taki diabeł straszny jak go ..... badź po prostu sobą, powodzenia :) Napisz jak było ?

Gość jutro ten dzień
było całkiem spoko, rozmawialiśmy o ogólnych tematach. w szkoel teraz muszę już podejść w pon i pogadać. O czym nawijać:D

Gość A nie umuwiliscie się
na nastepne spotkanie ?????????????????????

Gość Nawijac to możesz
na rolkę papier toaletowy.

Gość możecie pogadać o
uprawie Brassica napus ;) 🖐️

Najlepiej nie zaczynaj mówić o sobie. Zrób to, jak zapyta Cię sama. Zadaj jej jak najwięcej pytań dot. niej samej. Czym się interesuje, co lubi i rozwińcie ten temat.