Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojęcia

Co kupić rocznej dziewczynce?

Polecane posty

Gość nie mam pojęcia

Wiem, że kilka już takich tematów było, te co udało mi sie znaleźć już przeczytałam jednak ciągle nie mogę podsjąć decyzji :( Zastanawiam się, czy lepszy prezent będzie taki odpowiedni do jej wieku, znalazłam ostatnio jakieś młloteczki z piłeczkami ;) Coś właśnie dla dzieci około roku, ale zastanawiam się nad lalką jakąś, wiem, ze ma ich już 2 czy 3, ale jak wiadomo dziewczynce lalek nie za wiele ;) Albo może lalką taka typowo szmacianą, taką fikuśną, czy może jakieś łóżeczko, czy juz typowo dla starszej, jakaś kuchnia czy cos w tym stylu? Poradźcie mi proszę :)

Gość kup cos odpowiedniego
dla jej wieku wiec raczej jakas miekka szmaciana lale - ja mialam taka ukochana brudna kudlata ruda Zoske i targalam ja ze soba wszedzie pewnie z 5 lat :-) aha i raczej nie oszczedzaj tylko sprawdz czy ma atest bo roczne dziecko wpycha wszystko do buzi wiec nic nie moze sie oderwac, barwniki nie moga byc tokstyczne itd

Gość nie mam pojęcia
też chyba najbardziej jestem przekonana do tej szmacianej lalki :) dzieki

Gość nie mam pojęcia
widze, że Tobie chyba takie zabawki fundowali...no i wyszło na starość, chyba jednak zrezygnuje z tego, wiesz, człowiek uczy się na błędach, najlepiej na cudzych ;)

Gość nie mam pojęcia
podbijam, może ktoś jeszce się wypowie ;)

W sumie lalka nie jest zła, możesz też spróbować poszukać zabawek do kąpieli, są teraz takie fajne, a co najważniejsze z atestem. Zabawki te są najlepszym prezentem dla maluchów kochających chlapanie się w wodzie. Pomyśl o tym. Udanych zakupów;)

roczne dziecko jets małe..dla takie to najlepiej jakas przytulanka szmacianka mis, piesek, lalka :)

Gość hggg
ja z doswiadczenia mowie,ze dobry byłby jakis instrument zabawkowy,np.pianinko takie malutkie,albo bebenek.dzieciaki to uwielbiają..