Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelkaaaa

PRZECZYTAJCIE I PORADZCIE....

Polecane posty

Gość kropelkaaaa

dziewczyny poradzcie mi , a wiec taK:4 tyg temu kochalam sie z moim chlopakiem z prezerwatywa, nie doszlo do wytrysku wewnatrz, tydzien pozniej, czyli 3 tyg temu uprawialismy petting, i on piescil siebie, potem mnie(obawiam sie czy przez to moglabym zajsc w ciaze, tz.czy on mogl przeniesc nasienie do mnie na palcach i mnie zaplodnic??dodam, ze bawilismy sie przed wytryskiem, tzn.po juz mnie nie dotykal.5 dni po tym zdarzeniu dostalam miesiaczke, byla ona dosc obfita.Tydzien po miesiaczce zaczal mnie bolec lewy jajnik i boli mnie do dzis, czyli juz ponad tydzien;(caly czas go czuje i nie wiem co sie dzieje.Przeczytajcie co napisalam i ocencie moja sytuacje.Czy ewentualnie gdyby doszlo do zaplodninia to odrazu by sie okres zatrzymal czy ten po 5 dniach mogl byc jeszcze normalny???i co moze byc z tym jajnikiem??ogolnie osttnio sie zle czuje, amm zawroty glowy i od 10 dni nudnosci, ale nie wiem czy tp jakies wirusy, moze grypa??pomozcie ahaa i brzuszek na dole mam jakis spuchniety

Gość kjh
nie sądze, żebyś była w ciąży

Gość Ludziska
Skąd Ty sie wziełaś?Ile masz lat ?jejku nie mogę ,szlag mnie trafia jak czytam coś takiego,peting i ciąża,co za głupie baby

Gość McDalena
Przeniesienie spermy na palcach jest możliwe! Zrób lepiej test:)

Gość twoje wątpliwości rozwieje
LEKARZ mamy ci wywróżyć? tak - z moich obserwacji dzisiejszej konstelacji mleczyków rosnących na działce sąsiada trzy domy na lewo ode mnie wynika że będą to bliźnięta..

Gość McDalena
do "twoje wątpliwości rozwieje" Już u Ciebie rosną mleczyki?:) Szybciutko:P

Gość cebulojad
dziecko, a ty nie znasz innych zabaw niż zabawy z penisem?

rosną rosną - już ze dwa tygodnie:) codziennie robię zdjęcie konstelacji - analizuję programem astronomicznym z tłumaczem tarota i wróżę takim bidulkom jak ta tutaj - w 3kl gimnazjum dopiero jest o układzie rozrodczym tak dokładniej, to skąd miała wiedzieć? (w moim byłym gimn właśnie w 3 kl laska urodziła teraz, z tydz temu, i się śmieją ze nie doszła z materiałem na biologii i nie wiedziała:D ) :D:D:D

Gość kin_gusia
zakładam, że nasza kropelka ma nie więcej niż 15 lat:P hęęę???;> do takich przypuszczeń skłania mnie określenie "bawiliśmy się";/ Żenua;/

Gość kropelkaaaa
mam 20 lat:( ale myslicie ze raczej nie??

Gość eeevelyn
Teoretycznie jest możliwe,że on mogl przeniesc nasienie na palcach i cię zaplodnic ale z tego co piszesz o tej sytuacji to raczej mało prawdopodobne. To co przeżywasz teraz się nazywa ciąża urojona. Nie przejmuj się!!Jeszcze nie raz będziesz przez to przechodziła :P

Gość McDalena
:) To tak jak moja sąsiadeczka:P 15 lat (2 gim czyli materiał też jeszcze nieprzerobiony) :P Za moich czasów największym "erotyzmem" w tym wieku była gra w "butelkę" na pocałunki (nawet bez języczka):P na 15stych urodzinach:P a teraz się w "gwiazdę gra";/ Sodoma i Gomora;/

Gość kin_gusia
hmm... no zaskoczyłaś mnie. Wypowiadasz się językiem 15stolatki:)

hmm 20dzieskto - a może by tak w antykoncepcję zainwestować???:O można przenieść na palcach plemniki - z płynu ejakulacyjnego który pojawia się przed wytryskiem i zawiera (u zdrowego faceta) żywe plemniki.. ta widać na biologii tylko praktyczną stronę materiału z lekcjii biologii poznała..

Gość eeevelyn
Fakt jest taki,że na pewno nie jesteś w ciąży :P A jeśli chcesz wiedzieć skąd u ciebie takie dolegliwości idź do lekarza albo poczekaj aż ci przejdzie.

Gość McDalena
eeevelyn dasz głowę?;> To nie jest przypadek po wirtualnym seksie:D

Gość eeevelyn
do twoje wątpliwości rozwieje tym nastolatkom nie są potrzebne lekcje biologi tylko wychowanie ze strony rodziców

Gość eeevelyn
McDalena głowy nie dam ale kropelkaaaa napisała,że po wytrysku nie miała już fizycznego kontaktu z tym chłopcem/facetem

też - a nie tylko gravo girl i pytania "mam 12 lat boję się ze jego penis się nie zmieści, czy są jakieś specjalne pozycje aby się zmiescił?" czy równie ciekawe.. ogólnie - jak miała normalny okres to jak moze być w ciąży?? tego też można nie wiedzieć w wieku 20lat???

Gość eeevelyn
do twoje wątpliwości rozwieje znam takie przypadki,gdzie u kobiety miesiączka wystąpiła normalnie nawet w pierwszych miesiącach ciąży

o nie nie nie! pytałam nawet o to gina - nie normalnie - tylko skąpe krwawienia mogą występować - w odstępach jak okres itd ale nie normalny-obfity jak ona pisze, tylko skąpy - bardziej plamienia niż okres

Gość eeevelyn
Tak samo jak nie można wierzyć,że hormony dają 100 procentowe zabezpieczenie. Wystarczy myśleć a nie zaliczy się wpanki w zbyd wczesnym wieku :P

Gość eeevelyn
dobrze ale jeśli kobieta naturalnie nie ma ofitych miesiączek to nawet jak będzie w ciązy i dostanie plamienia to i tak nie zauważy różnicy

Gość eeevelyn
Moim skromnym zdaniem kropelkaaaa nie jest w ciąży :P

nie - nie można nie zauważyć różnicy - bo ciąża tak jakby jest poważną różnicą dla organizmu niz było przed nią - no chyba ze sie kompletnie nie zna swego organizmu - to się zmian nie zauważy.. lekarz tak mówił..

Gość eeevelyn
Jak się znas swój organizm to na pewno zauważy się różnicę-zgadzam się ale głupotą jest stwierdzenie-jak dostałaś miesiączke to na pewno nie jesteś w ciąży.Plamienia mogą wyglądać identycznie jak miesiączka a jeśli ktoś ma wątpliwości to najlepiej udać się do lekarza

hmm trzeba wiedzieć czym się różnią plamienia od abfitej miesiączki.. (tzn miesiączki - coś "leci" a nie kapie od czasu do czasu - takie "okresy" mogą występować przy ciąży wyłącznie) a to ze w wieku 20lat "bawi się"..no cóz - ucz się jak bawić, ucz - będziesz dzieciaczka bawiał - to już będziesz expertem w dziedzinie zabaw wszelakich:)