Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak źle i tak niedobrze

JA KURDE NIE MOGE Z TA KOBIETA

Polecane posty

ja qrwa nie rozumiem jestem grzeczna i uczynna, mam piateczki w szkole a ta kobieta ( w domysle: moja rodzicielka) ma jakieś wąty kiedy prosze ją o kase na ciuchy (w domyśle: bluza, 3 topy, spodniczka) jej argument: bo masz dużo mój argument: bo mam zniszczone! przecież już kurcze patrzec na siebie nie moge, materiał nie jest niezniszczalny w koncu nie? :o generalnie chodziło mi o to, że co to za życie, stajesz na rzesach i nie masz nic w zamian, czy ja wygladam na perpetuum mobile? :o i może to dziwne, ale cóż, widać świat jest juz spierniczony do reszty, bo chyba od 9 roku życia myślałam sobie: a jak nadejdzie taki dzien ze nie bede miec pracy i kasy na życie to sie zabije w mysl zasady: nie liczy sie długość, a jakość dziekuje za uwage :o

Gość mońka
a ta kobieta to bank? Ma dawać na zachciewajki? Chyba nago nie chodzisz...

mońka - masz racje, lepszy worek po kartoflach niż nagość która mogłaby urazić np. takiego przykładowego romana spotkanego na ulicy

{ stajesz na rzesach i nie masz nic w zamian } :D Moze zatrudnij się w cyrku.. tam ci za taki numer godziwie będą płacić.

Gość uiyiyjtjutuththutt
a moze poprostu z nia porozmawiaj.... i powiedz jej co czujesz.... a jak nie to idz do pracy.... sa teraz rozne roboty dla mlodocianych np na promocji itd... no chyba ze ci korona z głowy spadnie...

Gość ludka z ludkiem
kurde- "ta kobieta" drogie dziecko to Cie urodzila, nosila pod sercem 9 miesiecy znoszac wszelkie niedogodnosci z tym zwiazane, potem wychowywala, zapewnia Ci byt, mieszkanie, jedzenie, ubrania!! troche szacunku niewdziecznico! zneca sie nad Toba? jest alkoholiczka? zrobila Ci cos? a ze nie reaguje na twoje kaprysy - jeszcze jej za to podziekujesz!!! swoja droga - to Twoja mama i ona decyduje ile Ci potrzeba rzeczy bo ona za to placi do cholery! Pogadaj z nia niech daje Ci jakas kwote np 130 zł na miesiac kieszonkowego - zebys mogla robic z kasa co zechcesz... kupowac topy i sropy...

po 1 nie uczysz sie dla niej tylko dla siebie :o po 2 ona nie jest twoim sponsorem, jak Ci ało to sobie takiego poszukaj albo stawaj na promocjach, rozdawaj ulotki itp ..

Gość moja skromna opinia
następna rozpieszczona małolata! do roboty! zapracuj na swoje fatałaszki a zobaczysz jaką wartość ma pieniądz. Uczysz się dla siebie, a nie dla mamy, Ona chce dla Ciebie jak najlepiej, uwierz! Też kiedyś byłam nastolatką, też się buntowałam, kłóciłam się z mamą niepotrzebnie i miałam do niej pretensje o drobiazgi... Teraz sie tego wstydzę i chcę mamie wszystko wynagrodzić. Kazda mama kocha swoje dzieci najbardziej na świecie!!

ludka z ludkiem - chciała miec dziecko, to ma btw wszyscy ludzie sa materialistami jak nie ładują kasy w ubrania, to w urzadzanie mieszkania, lśniący samochodzik i inne takie rzeczy bez których da sie żyć. wszyscy chcą żeby wszystko było lepsze i lepsze i LEPSZE życie. ciastko z kremem - sprzedaje na allegro, robota nie wymagajaca wiele czasu i wysilku, a kasa sama wpada. jedynym mankamentem jest fakt że musze czekac +/- tydzien na kase, a w tym czasie zazwyczaj coś ciekawego ucieka mi przez brak funduszy