Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybcia.a

gdy wypala sie to cos, ale nadal nam zalezy

Polecane posty

Gość rybcia.a
przerwa bylaby jednynym ratunkiem?? ehhhh ;(:(:(

rybcia.a - a może zacznijcie tak, jak na początku? Wypad do kina, spacerek, uśmiech i radość na dzień doby, czasem kawka w kawiarni, a nie w domu?

Gość czy jesteś pewna
że jemu zależy równie mocno jak Tobie?

ile mozna reanimowac kinem i usmiechem....to jest wyjscie tymczasowe taki respirator zwiazku bedzie ok dopoki beda badzce z zewnatrz a to nie o to chodzi przynajmniej w tej sytuacji

--->nie wiem bo: przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale zapomniałam, ze tu cos pisałam.:D Nienawidzę, bo to takie ostateczne wobec Boga. Osoby wierzace mają niesamowite dylematy, jak skończyc związek, który jest nieudany. Przeraża mnie mysl, ze nawet jak sie rozwiodę to gdzieś tam w tzw. \"niebiesiech\" bede wciaż uważana za jego żonę. Okropność.... :O

Mam ten sam problemik,częstsze kłótnie z byle powodu,milczenie nie mam pojęcia jak temu zapobiec choć tak Bardzo go Kocham,już nie jest jak dawniej a tak bym tego chciała.On ciągle w pracy tłumaczy się zmęczeniem naprawdę dużo pracuje ale ja...on nie rozumie jak ja go potrzebuje kiedy mówię że chciałabym iść na spacer on unosi głos i mówi że nic nie poradzi że jest zmęczony a że pracuje dla nas żebym miała wszystko czego potrzebuje...ale kiedy ja potrzebuje jego miłości,bliskości i czułości a nie rzeczy materialnych on nie rozumie a potem się obraża wiem że mnie kocha ale chce by pokazywał mi to inaczej...czuję się winna nie wiem co robić a może kocha a znudziłam mu się lub nudzi się ze mną?

Gość nie wiem bo
do takatamsobie :) now lasnie... ja tez mam ta swiadiomosc.. i ze w razie czego to kazdy mnie bedzie palcem wytykał ze skladala przysiege a teraz sie z niej wycofuje.. ech.. :) zycie.. :D

ciekawe co bedzie bardziej bolalo rozstanie czy zycie ze swiadomoscia ze jest z nami ktos na sile bo balismy sie ostatecznych rozwiazan przeciez to nie ma sensu

Gość rybcia.a
rozmawiam z nim teraz na gg :) mamy wspolny pomysl , zobaczymy czy sie uda. wymienilismy sobie rzeczy ktore robilismy kiedys a ktorych nie robimy. np zmienimy troche nasz "plan dnia:" w sumie codzinne spotykamy sie u mnie, siedzimy, oglodamy tv itp . bedziemy czasciej gdzies wychodzic i wogle . zobaczymy;)

Gość kiki23
ja jestem ze swoim facetem ponad 5 lat i też czasem miałam takie dylematy czy być z nim czy nie bo były kryzysy, czasem zastanawiałam sie czy to jeszcze miłosć czy tylko przywiązanie i strach przed samotnością, tylko że ja jakoś potrafię się w nim zakochiwać wciąż na nowo, nie wiem jak to wytłumaczyć ... związek się odświeża i uczucia też, uwielbiam go i kocham z całego serca. wiem ze gdybym go zostawiła wtedy gdy miałam takie watpilwości (czasem nawet bardzo poważne,teraz żałowałabym tego, bo kocham go nad życie.

czasem wystarcza tylko rozmowa i wszystko nabiera innych kolorow..nawet na gg,,, komunikacja jest przeciez bardzo wazna...walczcie o to co macie trzymam kciuki

u mnie niebylo tak rozowo niestety:(:(:( ale to stara historia juz nie boli...tez walczylam na sile chcialam zeby bylo wszystko tak jak kiedys ale niestety.....

Ja jeszcze w kwestii formalności związku. Myslę, że jednak małżeństwo to co innego. Pewnie, że MILOŚC MILOŚĆ MILOŚĆ, ale inaczej i chyba z większą siła walczą ludzie w malżeństwie. W luźnych związkach tak się mowi, że w razie czego pakowanie i do widzenia, w małżeństwie chyba jednak trudniej. A teraz pytanie do rybci - a co on na to? chyba o tym rozmawiacie? więc...

Gość rybcia.a
on tez chce naprawic wszytko:) uwaza moj pomysl za dobry. i porozmawialismy sobie tak szczerze i powiedzielismy sobie o rzeczach ktore nas denerwuja itp, postaramy sie je zmienic :) w tej chwili wydaje mi sie ze bedzie dobrze. jakos mi ulzylo jak tak z nim gadam

Gość rybcia.a
dzieki za wypowiedzi;)

Gość czy jesteś pewna
powodzenia życzę już myślałem, że jemu np. nie zależy, bo wtedy nie byłoby sensu ratować takiego związku, no, ale skoro obaj chcecie to fajnie:)

Rybciu, trzymaj się. to bardzo ważne, że On też chce coś zrobić. jak uzdrowić ten związek to już Wasza koncepcja. Gorzej gdyby unikał tematu i udawał, że problemu nie ma. Wtedy powinnaś się martwić. A jesli tak, to wszystko będzie dobrze. :o))) Powodzenia!

Gość rybcia.a
Nie dziekuje :) hehe . No ciesze sie ze on tez chce naprawic, chociaz niby ja sama wszytkie propozycje naprawy dalam, ale to dkatego ze sam nic nie umial wymyslic chociaz chcial. No ale w koncu to facet wiec mozna zrozumiec hihi:)

no trzeba razem naprawiac to.. nie mozna poddac sie jak sie kocha :)) p.s zauroczenie zawsze sie wypala, pozostaje milosc i przywiazanie :) chec bycia ze soba