Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CWICZONKAAA

tampon a noc?! mozna w nocy podczas okresu uzywac tamponow?

Polecane posty

Gość CWICZONKAAA

czy lepiej podpaski? bo wtedy tampon w srodku bedzie dluzej niz 4 h, a co 4 w ciagu dnia zmieniam:(

Gość karolusia
ja w nocy spie tylko z tamponem, oczywis cie dodatkowo mam podpaske tak na wszelki wypadek ;) inny komfort, wysypiam sie i sie wogole :)

Gość CWICZONKAAA
Karolusia i cala noc z 1 tampoinem przespisz??

Gość ja tez zakladam na noc
tampon naprawde duża wygoda

jej ja mam 20 lat i boje sie uzywac tamponow.. nie boicie sie,ze tampon zostanie w srodku?

Gość CWICZONKAAA
Karolusia i cala noc z 1 tampoinem przespisz??

ja wole podpaski,mimo ze nie sa tak wygodne jak tampony.a wole poniewaz tampony powoduja szereg zapalen przydatkow,poza tym czas trzymania tamponow nie moze byc dluzszy niz 3 godz.,gdyz moze wywolac zapalenie bakteryjne.rozkladajaca sie krew to znakomita pozywka dla bakterii.:)

a te bakterie,ktore sa przez tampony to gronkowiec zlocisty,zreszta na ulotce pisze.

ja spie z tamponem, w dzien uzywam tez tylko tamponów juz nie wyobrazam sobie zebym musiała wrocic do podpasek. i tak spie cala noc z jednym tamponem, na ulotce zreszta madrale tez pisze, ze spac mozna z tamponem lecz zaraz po obudzeniu wyjąć. a tamponu nie da sie nie wyjac jak ktos napisał, ze boi sie, ze tam zostanie, jak ma tam zostac niby? sznurek mi sie ani razu nie urwał, a nawet jakby to przeciez bez sznurka nie dałybyscie rady wyjąć?

Gość fbjksvdyower
Ja używam wyłącnzie tamponów, a w nocy to nie problem, bo akurat jakoś tak mam że krwawienie jest wtedy dużo mniej obfite.

Gość Niesmietlena Elma
Ja z tamponem, ale budze sie co 4-5 h i zmieniam, czyli jedna pobudka, inaczej przemokne- 1 sza noc, 2 to juz starsza na 8 h a 3 to juz podpaska, bo mam po okresie