Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clearblue78

HUSTAWKA NASTROJÓW w CIĄŻY-I TRYMESTR-POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość Agula730
Hej przyszła mamusiu!claeblue78! Dzisiaj rano zrobiłam bete i będę wiedziałam po 18 czy dołącze do Ciebie na grudniową mamuśkę. Czekam z niecierpliwością! Dzisiaj , a właściowie wczoraj powinnam dostać @. Objawy ciążowe są ,ale .... różnie bywa. Acha! Przedwczoraj pokłóciłam się z moim mężem i nagadałam głupot! Aż wstyd! Oj te hormony! Mam nadzieje, że u Ciebie wszystko ok?! :-) pozdrowionka dla wszystkich przyszłych mamuś!!!

Gość Agula730
Niestety!!!!!! Nie jestem w ciąży i na dodatek dostalam @. Mam okropny humor i ciągle placze. Nic mi się niechce!!! Mam max dola!!!!Może następnym razem.Ciężko pogodzic mi się z tym i ciągle zadaje sobie pytanie dlaczego?W kwietniu pewnie będą nici ze staranka, ponieważ mąż wyjeżdża do pracy i wróci w polowie maja na komunię synka.Od maja muszę szukać pracy, bo likwidują mi firmę. Bardzo chcialam zajsc teraz w ciążę, bo do końca macierzyńskiego mialambym pelne świadczenia i dosyć duże pieniążki.To bylby idealny moment.A teraz zanim znajde coś nowego i .......a mam wszystko w d... Nawet święta mnie nie cieszą. Muszę to przegryść.

Gość Agula730
Mam nadzieje, że u Ciebie wszystko ok dziewczyno!Jak się czujesz?Jak dzidzia? Chcialam zalożyc topik - Marcowe kotki:-) Rodzimy w grudniu 2007!!! Trudno!!!! Życze powodzienia i uważaj na siebie i fasolkę!!!! Wesolych Świąt Wielkanocnych!!!! Pozdrawiam!!!🌼