Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam stracha

moj ex nie daje mi spokoju, przesladuje mnie!

Polecane posty

Gość mam stracha

Zerwalam definitywnie kontakt z początkiem roku, teraz napastuje mnie smsami, wczoraj byl pod moim domem...obserwowal mnie i nformowal mnie o tym pisząc. Pisze takze po nocach. Czasem mnie przeraza ton i tresc tych smsów, dodam, ze bylam z nim pol roku myslac ze nie ma nikogo, okazalo sie ze mnie oklamywal i zerwalam kontakt. Po tym wszystkim dochodze do wniosku ze jest psychopatą i szaleńcem!!! ma 35 lat!

Gość mam stracha
chcialabym dodac, ze nie odpisuje w ogole za zadne smsy i nie odbieram telefonu, wiem ze on chce mnie sprowokowac, ale jak na razie jestem twarda...

Gość zołzaP
a odpisujesz mu?...

Gość zołzaP
rozumiem jak sie musisz czuć..;/ wyobrazam sobie bo ja strasze mojego exa smsami... poprostu musisz z kims zaufanym porozmawiac i poprosic o pomoc..bo sama nic nie zdołasz...

Gość mam stracha
ale po co on to robi? przeciez wie, ze ja nie chce juz miec z nim nic wspolnego... meczy mnie to zwlaszcza, ze zaczynam sobie powoli ukladac zycie po tym traumatycznym wydarzeniu... ile to jeszcze potrwa? z kim zaufanym mam porozmawiac zołzo? co mi to da? przeciez nikt nie bedzie ze mna chodzil do pracy zeby mnie chronic, ani gdziekolwiek ze mna lazic... boje sie byc sama w domu, ze nie daj boze za chwile zapuka i zrobi szopke.... boje sie wyjsc po zakupy, on jest nieobliczalny, moze mnie zaczac wyzywac albo szarpac...

Gość Petra electric
to traumatyczne wydarzenie to seks analny z końcówką w ustach.

Gość zglos na policje

jedna rada!! NIgdy nie odbieraj od niego telefonu, nie odpisuj na smsy !! POd zadnym pozorem !! I mozesz zglosic fakt na policji, niech wezwa go na przesluchanie

Gość mam stracha
dzieki chloee, zastanawialam sie czy nie zglosic tego na policje.. jesli chodzi o odbieranie telefonow i odpisywanie na smsy to nie mam takiego zamiaru, najbardziej obawiam sie spotkan vis a vis, bo jak juz wspominalam nie potrafie przewidziec jego zachowan. :(

Jak Cie tak napastuje tymi tel.i smsami po nocy to zmień numer i po problemie. A jak nadal bedzie taki upierdliwy to faktycznie zgłos to na policje (chociaz z drugiej strony znajac zycie to pewnie niewiele zrobia)

Gość lubie te kosmetyki i tyle
mnie moj byly na ulicy jak zonaczyl tak zlapal mocno za reke,ze 2 tyg,mialam posiniaczona:O Tak samo sie zachowywal....Uwazaj!