Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila123

potrzebuję ubranka dla córeczki!!

Polecane posty

Witam! Piszę do wszystkich mam w dość nietypowej sprawie otóż jestem samotną mamą 19 miesięcznej córeczki i dlatego pytam się czy mają może panie do odstąpiena ubranka w rozmiarze 92-96 z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.

Gość alalaj
Booooooosh, to jest po prostu klasyka, że jak ktoś na forum odzywa sie z prośbą o pomoc, natychmiast pada pytanie: a na internet masz???? Ludzie, jak wam sie chce powtarzać zawsze to samo. Nie przyszło wam do głowy, że w dzisiejszych czasach dostęp darmowy do internetu jest w wielu miejscach, a w kafejce płaci się grosze????? I jeszcze rozumiem tę pojerzliwość, jak ktoś prosi o pieniądze, ale o ubranka??????

Gość fufcia
Jakbyś coś potrzebowała to daj znać do mnie jakoś się ugadamy to ci prześle parę ubranek na lato już chyba prawda???mam ich w nadmiarze i mogłabym odstąpić.Ubranka są zadbane i czyste.

niestety niemam stałego dostępu do internetu mam go jedynie u siostry która ma niestety synka:(

Gość ejjjjjjj
tu na pomoc materialna liczyc nie mozna na krytyke i ironie owszem na pouczanie tez Tu są same paniusie madrusie ale nie licz na pomocna dłon pilnuj aby czegos ci jeszcze nie ukardły

do fufcia tak najlepiej przydały by się już takie wiosna lato jak to jest możliwe. Oto mój e-mail kamila120@vp.pl. Pozdrawiam

Gość fufcia
Kamilko wysłałam ci maila

Gość fufcia
Dajcie wy dziewczyny jej spokój, nie znacie sytuacji to sie nie wypowiadajcie na ten temat.Szczekać tylko umiecie.Czasem dziwie sie ze same jesteście matkami.Wiadomo w tym kraju to nie mozna liczyc na pomoc, ale na złosliwe komentarze owszem:-(

dajcie spokoj, internet to żaden luksus, a dziewczyna juz napisala ze korzysta u siostry!

Gość nożesz q.rwa
czy posiadanie internetu w dzisiejszych czasach wskazuje na to jaki to czlowiek jest zamożny ? :O Skurczyska wez się puknij w łeb

Gość ooo/
no i b. dobrze że dziewczyna tutaj pisze. Na pewno ktoś ma i chętnie wyśle jak mu już nie potrzebne. Przesyłka nie kosztuje majątku. A przeciez lepiej oddać niz wyrzucic.

kamilko, również wysłałam Ci maila, chętnie prześle Ci coś po moich dziewczynkach, bo wszystko wskazuje na to, że będę mieć synka i sukieneczki oraz różowe fatałaszki nie będą nam już potrzebne :) czy buciki też się przydadzą? jeśli tak, napisz jaki rozmiar obecnia ma córka, może też coś znajdę!

Gość ooo/
bo ci biedni często wstydza się swojej biedy. I nie poproszą , a niezręcznie jest samemu proponować żeby kogos nie urazić. Jest coś takiego jak duma i biedni też ja mają.

Gość ooo/
i sa ludzie którzy oddają, wyobraz sobie...Widzę, że miałaś złe doświadczenia, ale różnie w życiu bywa...Autorka nie prosi o pieniądze ani o nowe rzeczy tylko o to co komus już jest niepotrzebne.

Gość ooo/
tego nie możesz być pewna.

Gość fufcia
Kamila odezwij sie jeśli dostałaś maila i nie słuchaj tego bełkotu tych cwaniar na forum.Zarozumiałe jesteście i tyle i w tych czasach każdy ma kazdego gdzieś, pilnujcie swojego nosa bo tylko to umiecie.

fufcia już Ci odpisałam. Jeżeli chodzi o prace to pracuję lecz na pół etatu i niezarabiam zbyt wiele moja mama już niema tyle siły żeby zostawać tak długo z Olą.

Gość ciszaaaaaaaaaa
asminta nie chcesz nie pomagaj nie krytykuj nie pisz proste nic nie musisz obyurz cie to ze ktos prosi o pomoc

Gość faziik
Denerwuja mnie takie osoby,bo właśnie przez takie niedorajdy zebrzace kraj ku upadkowi sie schyla.

Gość 111111111
Kamila 123 w ciuchlandach można znaleźć bardzo fajne ciuszki a dla dziewczynek jest ich mnóstwo i to po 3-4 zł

pomiędzy godziną 12 a 14 córka śpi zazwyczja wychodzimy ok 15 zdarza się że wcześniej.

Ty asminta, lubisz ludziom mowic co maja robic? Musisz byc nie do wytrzymania w realu..Odwal sie od tej dziewczyny, nie znasz jej sytuacji , nie wiesz jak jej zycie wyglada, a ona , mimo tego ze prosi tutaj o pomoc-NIE MA OBOWIAZKU OPOWIADAC SIE ZE SWOJEGO ZYCIA.A juz zwlaszcza komus takiemu jak Ty.I jeszcze jedno, zwykle ci ludzie w ktorych najwiecej zlosci, zlosliwosci i zwyklego chamstwa, sa bardzo nieszczesliwi w zyciu prywatnym.Takim osobom jak Ty mozna wiec tylko wspolczuc.Powinno sie rowniez pomoc, ale swoja antypatia tylko odstraszasz.To nie wina tej dziewczyny ze Ci sie nie uklada wiec nie wyzywaj sie na niej ani na nikim innym tutaj.I zamiast dawac swoje rady innym, pomysl jak pomoc samej sobie!

ło matko swinta co za bezmozgowia :O Kto Wam kaze tu wchodzic? Jezeli nie chcecie pomoc to poszly won na topik o analu .Tam Wam chyba lepiej bedzie .

Niestety nie mam ubranek. Wszystkie już wcześniej powydawałam. Muszę przyznać, że komentarze niektórych osób są porażające. Co ma prośba dziewczyny w potrzebie o odstąpienie niepotrzebnych ubranek z żebraniem? Ludzie!!! Stuknijcie się w łeb. Nie chcecie czy nie możecie to nie pomagajcie. Ale darujcie sobie to komentarze. Nigdy nie byliście w potrzebie?

Wydaje mi sie ze w potrzebie to ona jest (jasnie asminta) niewyzyciem mi tu pachnie .Seksualnym rzecz jasna.:P Dlatego taka wredna jest. A material na tesciowa jak sie patrzy ..A zrob to ,a idz tam ... Tylko problem bedzie bo kto z taka harpia chcialby sie zenic. Pozrownanie do zebraka tez trafne . Puknij sie w leb kobito .

Do diabła...niektóre to niech się w łeb stukną!!!! Ja mam dwóch chlopaków ale może jakieś kombinezoniki na zimę - to w sumie wszystko jedno chłopiec czy dziewczynka, może spodenki, niektóre bluzy by Ci się przydały???? Napisz co dokładnie Co potrzebne - sukienek i spódniczek nie mam :-)

Gość fufcia
Szczekają jak sfora psów, Neonowka masz racje, tacy złośliwi ludzie nie są szczęsliwi i nawet nie staraja sie zrozumieć innych osób.Obyście dziewczyny nie znalały sie w takiej sytuacji, chociaz tym złosliwym przydała by sie szkoła życia to moze by wreszcie zrozumiały jak to jest, gdy sie nie ma w co ubrać dziecka.Takie czasy niestey i nikt na nikogo nie moze liczyć, co najwyzej na obelgi pod swoim adresem.Mam nadzieje jednak,ze znajdą sie rozsądne i wyrozumiałe dziewczyny, które pomoga Kamili i prześlą niepotrzebne ubranka.Głowa do góry Kamila i nie martw się, będzie dobrze;-))

asminta ale pic polega na tym, ze ty nic nie wiesz o tej dziewczynie, nie wiesz czy daje z siebie wszystko, czy chce wykorzystac.I walisz z grubej rury takie teksty.Ja wiem ze to forum, ze to tylko net, ale jednak trzeba miec swiadomosc tego ze po drugiej stronie monitorka, siedzi czlowiek, prawdziwy czlowiek.I to co mowisz do danej osoby, moze miec jakies skutki.I co? To nie wazne? Bo przeciez i tak nigdy sie o tym nie dowiesz? Heh.Ja natomiast nie cierpie ludzi, ktorym sie wydaje ze pozjadali wszystkie rozumy.

Gość fufcia
asminta nie wypowiadaj sie już bo jestes gruboskórna i zarozumiała.Nie znasz dziewczyny a robisz wiele hałasu.To nie jest żebranie i nie ma nic z tym wspólnego.To tylko prosba o używane ciuszki, które niektórzy wyrzucają.Daj se dziewczyno na luz i idź sie wyżyj gdzie indziej.