Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusiaczek14

kolczyk w języku

Polecane posty

Gość oh oh
antosia No wiesz zawsze mozesz zaryzykowac i sobie zrobic;) Przeciez wyjac to nie problem;):) Jak z tymi rodzicami?! CO zrobic zeby nie widzieli..?! pomozcie.. ;(

Gość ewel9999
widze, ze tu same gowniary pisza o tym kolcu. ja robilam majac 20 lat. mam go od roku. sex oralny z tym kolcem mmmmmm mega zabawa ;) polecam starszym kolezankom, a nie dziewczynkom z gimnazjum..

Gość NiUniAa17
kolczyk w jezyku robie sobie za pare dni... mam kolczyk w nosie i 12 kolczykow w uszach... kolczyk w nosie przebilam sobie sama rodzice przyjeli to spokojnie i z jezykiem bedzie tak samo... a jesli im sie nie spodoba to pojdzie jakas sciemka i kolczyk i tak zostanie :)... mama nie chciala mi pozwolic na kolczyk w jezyku bo mysli ze strace smak, ale jesli bedzie to zrobione w profesjonalnym studio to chyba nic sie nie stanie... :) i powiedziala ze bede mogla sobie przebic jezyk po osiemnastych urodzinach - czyli za 10 miesiecy... ale mi sie to podoba i bedzie za pare dni :) pozdrawiam... =*

Gość MilCiaaa .
Eloszka .;** Bardzo chce mieć kolczyk w języku .. Moja Starsza Siostra przebiła ok. 5 miesięcy temu język i pępek .. Bardzo spodobał mi sie kolczyk w języku .. Od temtej pory namawiam mame na Kolczyk .. ale ona mówi ze To Brzydko wygląda i strasznie boli .. Pozwoliła mina Pepek .. no i przebiłam ..mam juz kolczyk około2 miesięcyy.. I wciąz namawią ją na język ... Jak to ZrobiĆ ... Co jej Powiedzieć .. Ze to moja sprawa jak wygląda i czy boli po przekłuciu .???

Gość kolczyk w jezyku
hej :) dzisiaj sobie zrobiłam kolczyk w jezyku zeby spr czy przekłuwanie naprawde tak bardzo boli.. no ii .. przekłucie nic nie boli nawet tego nie czuc ale teraz siedze w domu i umieram z bolu :) chociaz moze to nei do konca taki bol ale strasznie dziwne uczucie az mam ochote go wyjac no ale z jednej strony troche szkoda kasy :) zobacyzmy jak bedzie jutro (mam nadzieje ze troche mniej bedzi emnie bolało :) pozdrawiam wszyskie dziewczyny i kolczyki w jezorach :P

Gość CashMere.*
antosia12345 sese plenis? myslis ze kolcyk ci pomoze to sie mylis . bo co ma sklana kulceka do twojej wymowy:)?

Gość CashMere.*
ej. jak można pozdrawia kolczyki ? masz shizofremie.?:) nie no mijajac. ja i moja kolezanka chcemy sobie robic kolczyka w jezyku. wiec radze wam ie straszcie bo wam hate spale.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czesc mam 12 lat i mialam 7 razy kolczyk przekuwany ale mama nic onim nie wiedziala wiec odpowiadam na 1 pytanie zrob sobie bez pozolenia mamy a jesli nie to niewiem ja dalej mam mama sie nie skapla proponuje wam jak chcecie co puzniej nie bendzie domnie pretesji czekam na odpowiedrz czy tak zrobisz czy nie :P:P:P:P::P:P:P: czekam na odpowiedrz

Gość Kolczykowo
Hej gerls.. siemaa.. Mamh 12 lat i przebiłam sobie w pempku.. i chce tesh pshebic w dupce, ale mam mi zabrania. Rozumiesz? ale she chce sprzeciwic bo wszystkie kolezanki majom wienc tesz chce. Co nie? Chce sweet wygladac jak reshta a nie odstawac .. co nie?

Gość SweetKitty
" Kolczykowo " mam nadzieje , że to była ironia : ) yy . no więc zaczne od tego , że wiek nie gra roli .. bardziej dojrzałośc. ale z tego co tu przeczytałam to nasza 13 latki są jeszcze dziecinne i głupie . pozdro wam ; * . pewnie w wieku 15 lat bedziecie dawac dupy ale to już nie moja sprawa !. ; ] ` a tak pozatym . sama mam 13 lat i chciałabym kolczyka w języku . no właśnie chciałabym , ale miec nie będe - poczekam do 15 ; ))

Gość Karoliś.
ja mam 15 lat . przebiłam sobie język wczoraj . ;/ troszke boli ale to chyba normalne. strasznie źle mi wychodzi wymowa "i". dzisiaj mam cos podejrzewała to wyjełam na 2 godziny i normalnie wsadziłam ;). najgorzej jest z jedzeniem . ;/ ale jeśli chce się mieć kolczyk to wszystko sie wytrzyma. ja chciałam i mam ;). mój język delikatnie spuchł. najbardziej denerwuje mnie to ze prawie caly czas mam śline w buzi ;). Pozdrawiam ;)

przeklucie nie boli nic a nic. to jest wrecz smieszne. ja sie balam i stresowalam strasznie . pamietam polozylam sie, znieczulili a potem podala mi lusterko i powiedziala - moze byc troche krwi. i faktycznie wokol kolczyka bylo troszeczke. to co sie dzieje potem to kurwa gehenna. ja w ogole nie przejelam sie tym ze dzien pozniej mialam w szkole prezentacje na drugiej lekcji. pierwsza lekcje przesiedzialam pijac wode z butelki przez rurke, bo nie moglam nawet woda dotknac calej powierzchni jezyka. bolala mnie glowa. prezentacje WYBELKOTALAM a potem pojechalam prosto do domu, bo dostalam wysokiej goraczki, krecilo mi sie w glowie, bolal mnie jezyk i gardlo, i jeszcze zrobila mi sie ranka w miejscu gdzie kolczyk dotykal dziasla na dole( bo byl caly czas w takiej samej pozycji gdzy jezyk ledwo mi sie w gebie miescil). spalam caly dzien. wiec nie mysl, jakby co, ze przed mama ukryjesz. nie jadlam 4 dni. ale nie palilam tylko 2:D:D:D: mimo ze trzeba tydzien wg zalecen. mialam 16 lat gowniara bylam:) i mam go juz pare ladnych lat, jak przekulam myslam, ze na mature ustna wyjme albo na jakies rozmowy kfalifikacyjne, ale nie musze,bo go nie widac, chyba ze sie glosno zasmieje. a jezeli chodzi o seks to coz... zapytaj facetow:)

Gość bunia19
ja mam kolczyk w pępku, ale chciałabym i w języku, ale boję sie reakcji starych, bo oni są bardzo konserwatywni niestety :/ mam 19 lat

Gość Natuu.
Hejka ; ) Ja właśnie tak jak wy chciałabym kolczyk w języku.. I ciągle chcę spytać mamy ale jej odpowiedź będzie pewnie nie.. chociaż..w zeszłym roku na kolczyk w pępku się zgodziła.. i jest ok xd Bo raczej tak jak mówicie nie zrobię.. że powiedzieć jej po fakcie.. ale to bd stracona kasa.. bo na pewno każe mi go wyciągnąć.. ;|

Gość zakolczykowana
ja przebiłam przedwczoraj. I dzisiaj wku**iam sie niesamowicie, bo juz 2 dni nic nie jadłam! nie wiem sama, czy żałuje czy nie....przebicie troche bolało, najgorzej było w pierwszą noc i na drugi dzień. teraz nie boli, ale jeść nie moge! mam dość

Gość Juhas
mam 11 lat (jestem chłpakiem) moja mama ma ...(niewazne ile ma lat) kiedy urodzila mojego brata to wpadla na pomysl ze jak go skonczy karmic piersia to zrobi sobie kolczyk w nosie (taki jakis maluttki) to ja powiedzialem ze jak ona robie to ja tez ale ja w jezyku a ta powiedziala ze ona niewie co po przekuciu trzeba robic a co nie robic to dzisiaj jej to wszystko jej napisalem jakiej pol kartki A4 na kompie jutro dam jej do przyczytania i zobacze reakcje a na nim mi zalezy Co sadzicie czyy 11 latek moze miec kolczyka w jezyku czy nie??? Pzdr dla wszystkich

moja kolerzanka ma. Bardzo jej sie podoba i mowila ze wogole ja nie bolalo... ale kazdy inaczej znosi bol to po 1 w dodatku jak sie zle przekluje mozna stracic smak a tego chyba bys nie chciala. ale mimo to w jezyku mi sie bardzo podoba i sama gdybym sie nie bala i rodzice mi pozwolili zrobila bym sobie :) tak to to musze do 18 czekac ale w sumie jeszcze tylko 3 lata i szybko zleci... ale tez mozliwe ze mi sie odmieni za 3 lata xD

Gość aguuusiia
matko . chłopcze opamiętaj się proszę.. gdyby mój chłopak miał w języku. . yyy żal poprostu a na dodatek dziecko 11 lat. maskara lepiej wieź się za ortografię lepiej Ci to wyjdzie . ;)

Gość amazinggirl92
cześć:) mam kolczyk w języku od ponad roku... od pewnego czasu mój j ęzyk bez przerwy jest napuchniety. chciałam zapytać czy nie ma tu kogoś z tym samym problemem... nie orietuje sie co mogło spowodowac opuchlizne i zastanawiam sie czy go nie wyjąć:)

Gość dgdgggf
Prezenty są ważne. To kłamstwo że nie zmieniają jakości życia. Dziś dostałem prezent. Przedmiot: niezwykle piękny, wykonany na bardzo wysokim poziomie. To dekoracja służy by na nia patrzeć i się oddawać wyobraźni. jestem dosłownie w 7 niebie. jestm tak szcęśliwy z powodu tego arcydzieła że kompletnie jakby nie zalezy mi juz na niczym. Nic mnie już dziś nie obchodzi - jestem tylko ja i mój prezent Przez całe zycie karmiony byłem kłamstwem że prezenty zawierajace przedmioty nie są ważne w czasie Świąt. Że najważniejsza jest atmosfera opłatek, karp rodzina - BZDURA, KŁAMWSTWO I USPRAWIEDLIWIANIE NIEDBALSTWA. Atmosfera to jedno, a prezenty to zupełnie inna branża. ich brak w czasie Wigilii to jakby brak choinki, śniegu lub ozdób na zielonym drzewku. Nie wierzcie w takie brednie. Grupa moich przyjaciół w Maju 2009r złożyła zamówienie na jego skonstruowanie. Święta spędzają w Londynie, do którego odlatują w Poniedziałek, więc prezent dostałem już dzisiaj Oto On: http://www.mojehobby.pl/show_file.php?src=http%3A%2F%2Fwww.mojehobby.pl%2Fzdjecia%2F7%2F3%2F0%2F1386_Z25-9.jpg http://www.mojehobby.pl/show_file.php?src=http%3A%2F%2Fwww.mojehobby.pl%2Fzdjecia%2F0%2F5%2F0%2F1386_Z25-8.jpg http://www.mojehobby.pl/show_file.php?src=http%3A%2F%2Fwww.mojehobby.pl%2Fzdjecia%2F6%2F4%2F0%2F1386_Z25-15.jpg Nie dajcie sobie wmówic że prezenty to zepsucie i nie gloryfikujcie niedbvalstwa oraz biedy.

Gość Zabcia2006199316
HEY;) mam 16 lat i Chce zrobic sobie kolczyka w jezyku 15 stycznia tak zeby zagoil sie do konca ferii oczywiscie bez zgody rodzicow;P Chce go zrobic u kosmetyczki bo nie ma tu stidia. dlugo nie bd mogla jesc i seplenila?

Gość zabcia2006199316
odpowie mi ktos na tym forum??

Gość Julka_15
Ja chce sobie zrobic kolczyk w języku mam 15 lat i sie troche boje mamy ... co zrobic zeby go nie zaywazyla?? proosze odpiszcie ! ;*

Gość karolinq
Zabcia2006199316 po zadnyw wzgledem nie powinnas tego robic u kosmetyczki!!!!nie sepleni sie bynajmniej ja nie seplenilam jezyk boli jakies 2-3 dni.....a jesc mozesz normalnie tylo ze bedzie cie przy jedzeniu bolec jezyk i najlepiej jakbys jadla na boku wtedy bol bedzie mniejszy:)pzdr

Gość karolinq
Julka_15 najlepiej jakbys z nia duzo nie rozmawiala przez pierwsze 3 dni bo jak jezyk spuchnie to boli i ciezko wtedy mowic najlepiej jakbys nie ziewala i nie pokazywala jej jezyka i wtedy nie powinna nic zauwazyc:)

Gość Zabcia2006199316
karolinq dzieki info i wogole za odp...myslalam ze nikt sie nie odezwie. a co do tego zeby u kosme. nie robic to w sumie tez slyszalam ale znam kilka osob ktorym robila ta sama kosmetyczka do ktorej mialam isc i wszystko bylo i jest wporzadku takze nie wiem jak to tym jest;)) a tak poza tym to nie robilam kolczyka pred feriami bo ta kosmetyczka miala i ma wolne(urlop zrobila sobie na ferie)a tylko o niej cos wiem wiec chyba bd musiala czekac do wakaxji;((

Gość hueh.
elou . ja to mam zamiar w weekend zrobić sobie w języku . ale sama. szkoda mi kasy na kosmetyczke . wsumie wszystkie moje kumpele robiły same i jest dobrze . po kilku dniach im sie zagoiło. ale mam pytanie . jaka igła .? jaki kolczyk .? co robić zeby szybciej sie goiło .? a rodzice .? hmmm. słynny tekst mamy : rób co chcesz . jak Ci sie cos stanie to cie nawet w szpitalu nie odwiedze ;p głupek . heh

"zrobię sobie sama bo nie chce tracić kasy na kosmetyczkę" ile ty masz lat? przebijesz sobie niechcący żyłkę smakową i nie będziesz czuła smaku. tez chciałam kiedyś sobie zrobić kolczyka w języku oczywiście u kosmetyczki taki był mój zamiar ale jakoś do tego nie doszło a teraz dziękuję sobie że go nie zrobiłam

Gość Aguuu.
Mam juz 3 dzień kolczyk w języku ;] juz kilka razy jak jadłam przygryzłam kulkę i to bardzo nie przyjemne uczucie . Dzisiaj zauważyłam że wydziela mi się odrobinę białej ropy i z tego co czytałam to oznaka, że się goi. Również robiłam u kosmetyczki i polecam. nic nie czujesz ; p nawet sekundy nie trwa a już masz przebity język :) u mnie mama się nie zgodziła tylko tata. ; O :):) pzdr.