Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

mam 17 lat i PCO. Czy z tego całkowicie wyjde i bede miała dzidziusia?

Polecane posty

Mam 17 lat, osstatnio robiłam badania i wyszlo mi Pco. Miesiaczki nie mam juz od Sierpnia, jestem otylam, mam problem z przemianą materii i niedługo musze zgłosic sie do poradni endkokrynologicznej po leki. Jaka jest szansa ze w tak młodym wieku calkowicie sie wylecze i bede mogła miec normalnie dzieci? Która z was z tego wyszła? Lekarz mówił cos o jakims leku Neomit ? pewnie przekręciłam ale. nie wiem dokładnie..

aaa..i pozatym mam wąsik pod nosem :(, włosy pon. pępka i mało ale ciemne na piersiach :( Czy po chormonach te włoski mi odpadną badz znikna? odpwoeidziecie.. :(

ehh..nikt nie ma nic do powiedzenia na ten temat :(.. Przeciez niby tyle kobiet ma to samo :(

Całkowicie się wyleczyć może trudno, ale na zajście w ciążę masz ogromne szanse. Brak miesiączki może oznaczać zaburzenia hormonalne i brak owulacji, ale jest cała masa leków stymulujących owulację. Z pco może być trudniej, ale absolutnie to nie wyklucza. Ja miałam problemy z pco i dodatkowo ogromną hiperprolaktynemie, nie było łatwo, ale się udało. Głowa do góry! Znajdź dobrego lekarza i nie martw się.

Zapraszam na http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=970469 Tam z tym samym problemem jest wiele dziewczyn. Ja sie męczę juz 5 lat, jak na razie bezskutecznie i liczę na to, że mi się uda w końcu mieć dziecko. Na całkowite wyleczenie nie ma póki co lekarstwa. A obecnie dostępne leki pomagaja na włoski, nadwagę i nieregularne @. Tylko tak jak napisała xaxa trzeba znaleźć dobrego lekarza.