Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzanevega

Nadal nie potrafie sie z tym pogodzic

Polecane posty

Gość suzanevega

minelo juz troche czasu (nawet wiecej niz troche) a ja ciagle jeszcze rozdrapuje stare rany, placze wieczorami, rozmyslam, zasanawiam sie... nie moge pojac czemu nam sie nie udalo, czemu udawal ze kocha, czemu nie walczyl o mnie, czemu milczy, nie odzywa sie, nie interesuje sie mna, nie dzwoni, nie pisze, nie robi nic, wszystko mu zwisa, czemy marzenia i plany legly w gruzach, czemu stalo sie tak a inaczej

Gość może dlatego że
wszystko mu zwisa...;)

Gość suzanevega
biore sie w garsc, a moze nawet sie wzielam ogolnie jest ok, tylko czasem przychodza takie chwile, kiedy zaczynam myslec, rozmyslac i sie zaczyna...

Gość animimowa
widocznie tak musoało byc i tyle......... tez mam identyczną sytuacje i wiem dokładnie co czujesz ...

Gość suzanevega
po prostu go kochalam i chyba kocham... nie potrafie sie z tym pogodzic ze on klamal mowiac ze kocha:(

Gość zniszcz
wszystkie pamiątki.

zawsze bałam się takiego stanu...siedzenia i myślenia i popłakiwania..i tkwię jak ta głupia w głupim związku, który nie rokuje dobrze...tkwie bo się boję..wiem wiem..idiotka jestem:o w ikażdym razie potrafię sobie wyobrazić co czujesz 🌻

Gość animimowa
widocznie jak tak mowił to nie był wart Ciebie ........... bawił sie twoimi uczuciami a tacy ludzie powinni stąd zniknąc .....

Gość skoro Cię okłamywał
to pomyśl, że jest nic nie wart...zapomnij, przynajmniej staraj się zapomnieć o nim, nie wracaj do przeszłości

Gość animimowa
wiem ze to boli jak cholera ale co zrobic takie zycie .... napewno gdzies jest ten ktory Cie naprawde pokocha......

Gość suzanevega
tu nie chodzi o pamiatki, to nie one mi go przypominaja klamal, manipulowal i stwarzal pozory ze kocha, a ja wierzylam, ufalam i kochalam teraz w tym momencie widze ze to dupek, ale bardzo szybko o tym zapominam:( czemu tak sie dzieje?

Gość zniszcz
czemu się zwinął?

Gość suzanevega
nie wiem czemu bez powodu chyba znajomi mowia ze to egoista, a egoisci nie potrafia kochac.... podobno moze nie potrafil pokochac mnie tak jak swojej bylej?

Gość zniszcz
czy wiesz co sie z nim teraz dzieje?

Gość suzanevega
nie bedzie zadnego innego!!! juz to wiem bede sama a czegos takiego jak 'druga polowka' nie ma

Gość suzanevega
zyje sobie i ma sie dobrze praca, imprezki, panny, uzywki (mysle ze tak sobie zyje) a ja praca, studia, zero imprez, zero facetow

Gość suzanevega
gdby chociaz wykazal sie cywilna odwaga i powiedzial "sluchaj nie kocham cie i tyle, to koniec, znajdz sobie innego" ale nie, on musial krecic, udawac, ranic mnie z tym nie moge sie pogodzic

Gość animimowa
idiota i tyle ......... może jak dojrzeje to zrozumie co stracil ...

Gość animimowa
a długo byliście ze sobą ?

Gość jakby to samo
Możesz napisać ile macie lat?

Gość suzanevega
moze to glupie i bardzo nierozsadne, ale ja czuje ze on kiedys sie odezwie, ze mnie znajdzie... glupie moje myslenie wiem

Gość suzanevega
2 lata z przerwami mamy ponad 20 lat, roznica miedzy nami to 6 lat

Gość animimowa
ja tez mam takie same mysli ze moze jeszcze kiedys sie nam uda i powiem ci szczerze ze te mysli sprawiają ze to tak boli ...

Gość animimowa
on starszy ?

Gość jakby to samo
powiem tyle, że moja sytuacja jest bardzo podobna tez mamy po 20 lat, 3 lata różnicy między nami także siedzę i płacze i czekam! ja naprawdę wierze, że on się opamięta i wróci a mineło juz parę dobrych miesięcy

Gość animimowa
ile nas jeszcze jest w odobnej sytuacji ? same zranione serca przez facetow.......

Gość suzanevega
zle napisalam ja mam 22, on 28

Gość animimowa
on ma tyle lat ? to na jak swoj wiek jest wogóle nie dojrzałym facetem ..... wogóle .... albo poprostu jego ktos wczesniej tez tak skrzywdizł i boi sie ponownie zakochac .......

Gość suzanevega
to bylo cos tak magicznego, tak pieknego, sadzilam ze on czuje to samo, widzialam to przeciez w jego oczach... pech ze mieszkamy w innych miastach, nie widzial mnie juz sporo czasu, sadze ze gdyby mnie znow spotkal, cos by sobie uswiadomil