Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

KĄCIK POCHWAŁ - pochwal siebie, pochwal innych !

Polecane posty

Gość jestem beznadziejnym
bo to i tak nie ma sensu. Zresztą nie wierzę w pracę nad sobą.... Po co mam to robić? Mi dobrze a zmiana może być na gorsze 🖐️

Gość jestem beznadziejnym
i jeszcze jedno....... jak bym mi się przypadkowo zmiana spodobała to okazało by się że 20+ lat mojego życia było całkowicie zmarnowane... to mógłbym się iśc tylko powiesić :( a tak nie jest źle... odpowiada mi moja mierność. Zero ryzyka :) fajnie jest jak się nad tym zastanowić, no może w porównaniu do przeciętnego moje życie jest bezndaziejne...... ale się przyzwyczaiłem i tak zostanie. To mój sukces 🌼

Wiebicielu, upszejmie informuję, iż znów zostałeś doceniony :D Jest taki topic o najbardziej inteligentnych ludziach z kafe i Ciebie tam wymienili ! :D Gratuluję ! Jak znajdę, adres, to prześlę. Dziś siedzę przed kafe większość dnia, wogóle nie mam nastroju.Jestem samotna, a to tak boli :( Wiem, że zbaczam z tematu, ale piszę co czuję. I wciąż czekam aż odkryjesz swoje oblcze, Wielbicielu :) Pozdrawiam.

Świnio (pierwszy raz się tak do kogoś zwracam :D ), dlaczego tak uważasz ? :P A ja jestem dobra, i też pochwalę Twój nick, jest taki...cyrkowo-rolniczy :D Czuję się samotna, bo nigdy nie miałam chłopaka na serio.Boję się miłości i ryzyka z nią związanego.Gdy fajnie mi się z kimś rozmawia i on chciałby ze mną chodzić, ja rezygnuję.Uciekam jak spłoszony ptak, to chyba m.in.przez niską samococenę :(

dlaczego swoje choroby przerzucasz na innych? Nie wiesz jak traktujemy forum, bo nic o nas nie wiesz. Nie mierz \"nas\" swoja osoba. Gratuluje odwagi, swoja droga. Swinio ;)

Gość świnia w jedwabnej pończosze
bardzo obiektywne: otóż sumuje się ilość godzin, jaką dana osoba spędziła na kafe w danym i kolejnym dniu, oblicza się procent przepierdniczonych godzin w stosunku dziennym, potem tygodniowym, miesięcznym, rocznym i wychodzi wniosek: CZY TO SIĘ KWALIFIKUJE CZY NIE

Gość to ja tu dziennie średnio 4 h
siedzę. Przegrałem życie :(

odpowiem śpiewająco: Kwalifikujesz się :) ciupasko

Tak niektórzy narzekają na Kafe, a całe dnie(i noce)spędzają :P Ja w tym wszyskim widzę jedno - ludzie jak niczego pragną zrozumienia, pocieszenia, ciepł, rozrywki i zabicia nudy. Ciupasko, lubię w sobie m.in.niewinność i "nieskażenie toksynami "współczesnego świata.A Wy co w sobie lubicie ? :)

nie ma lekko, nie będę za Ciebie odwalać czarnej roboty, szukaj innego murzyna, najlepiej na pijackim

katherine, to proste, wchodzę na jakiś topic, sprawdzam godzinę pierwszego i ostatniego postu osoby, która mnie interesuje i wszystko jasne :)

Tylko jak sie pracuje po 18 godzin dziennie i musi sie byc w ciaglym kontakcie, to do danych wkrada sie pewnien blad. Mimo tego \"przepieprzania\" dni na kafeterii caly czas preznie pracuje.

18 godzin dziennie? nawet w kamieniołomach tyle nie robili? o jaki stały kontakt chodzi? musisz być w stałym kontakcie z kimś z kafe? :)

cóż, to też w jakiś sposób tłumaczy Twoją stałą obecność na kafe gwarantuję Ci, że gdybyś tu nie zaglądała, po 12 godzinach góra, szłabyś do domu, no, chyba, że dorabiasz jako stróż

Gość moderacja robi na 3 zmiany
po 2,5 zł za godzinę 🖐️