Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale to popaprane

Zakochałam sie w facecie o 20 lat starszym...

Polecane posty

Gość nananananana
to musisz w koncu zdecydowac czy chcesz mu wyznac czy nie

Gość ale to popaprane
Jasne , ze chcę - w zasadzie podjęłam tę decyzję mniej więcej miesiac temu . Problem tylko w tym, ze nie chce mu apodyktycznie, stanowczo walnąć - słuchaj, kocham cię , bo po takim wyznaniu to kazdy by zwiał raczej , a nie cos innego:D :D :D Potrzebuję jakiegoś naprowadzenia na coś na tyle delikatnego, zeby dało do myslenia, a jednocześnie nie było w płeni jednoznaczne:)

Gość nananananana
umow sie z nim na jakis spacer dluzszy i wcale nie musisz mu wywalac od razu ze go kochasz,wrecz odradzam ,bo facet wystraszy sie i ucieknie,po prostu badz soba,uwierz czasem spojrzenie jest wymowniejsze niz slowa,jutro jest niedziela,ma byc ladna pogoda,moze idzcie gdzies na wycieczke?

Gość ale to popaprane
Hmmm..nie jestem z nim w takich genialnych stosunkach, zeby od razu proponować wycieczkę :) raczej pomyslałabym o wyciągnieciu go jakoś na kawę w tygodniu . A co do rodziny - no przecież najpierw muszę w ogole dowiedzieć się, czy ten człowiek by chciał ze mną byc! Nie mogeplanować zakładania rodziny, jesli nawet nie wiem, co on o mnie tak naprawde mysli:D

Gość nananananana
jasne,po prostu przebywaj z nim czesciej,a potem czas pokaze,daj sobie tylko spokoj z wyznaniami prosto z mostu...badz na luzie,usmiechaj sie i "wyczujesz"jaki on ma do Ciebie stosunek,trzymaj sie!!!

Gość a ja powiem tak..
Dobry pomysl, wyciagnij go na kawe. Postaraj sie byc kobieca, pod wzgl. wygladu ale tez zachowania, tego co i jak bedziesz mowic. Jesli pojdzie dobrze, to nastepnym razem mozesz np. wyskoczyc z propozycja pojscia na jakas wystawe albo do teatru, wczesniej oczywiscie zorientuj sie co to bedzie, zebys nie byla kompletnie zielona. Niech widzi, ze jestes pelna zycia z pasja, niech sam dostanie sie pod wplyw Twojego uroku. Duzo ciepla, kobiecej wrazliwosci, odrobina szalenstwa i spotanicznosci. Jezeli zaczniecie sie zcesciej widywac, we dwoje, to jesli facet jest kumaty, powinno mu to dac do myslenia. Nie wiem, sama tez jestem raczej srednia w "te klocki" :D ale trzymam kciuki! 🖐️

Gość ale to popaprane
Nie interesują mnie opinie o szukaniu odpowiedniego faceta , bo nei jestem taka młodziutka, a nastepnie ciągnieciu go przed oltwarz i domu z obiadkiem. Ja w ogole nie bardzo mam ochotę miec dzieci - ale to ina sprawa - nie potzrebują JAKIEGOS TAM FACETA, zeby go sobie znależc - ja kocham sie w tym konkretnym. A fakt, z enie moge kogoś wyciągnąć na wycieczke w niedziele, nie oznacza od razu, z e mówimy sobie tylko dzięń dobry:P

Gość asminta
Aha ,jezeli nie za bardzo pragniesz miec dzieci,rodzine to mysle,ze powinnas sie jednak z Tym mezczyzna zwiazac,bo wtedy nie bedzie wazne czy ze soba bedziecie 5,10 czy 15 lat...dopoki miłosc sie nie ulotni.Ale jak chcesz załzoyc normalan rodzine i miec dziecko to lepiej daj sobie spokoj z Tym Panem,chyba,z ejestes pewna na 100000000%,ze majac 40 lat nie kopniesz go przysłowiowo w dupe i nie rozbijesz przez to rodzine ,wtedy dzieci beda przezywały i On takzze

Gość nananananana
wiesz,jakbym czytala o sobie,chyba jestesmy podobne i nawet pod wzgledem wieku...mysle,ze najwazniejsze jest pozytywne myslenie i powoli malymi kroczkami przemieszczanie sie do przodu,a potem to juz bedzie z gorki ,bo sama zobaczysz jak facet na Ciebie reaguje i czy jest wogole zainteresowany spotkaniami z Toba dobijaja mnie teksty w stylu"odpowiedni wiek","lata leca"...piekno jest w nas i zawsze bedziemy mlodzi jesli dusze mamy mloda...

Gość asminta
Niestety wiek jest wazny np.do seksu..60 latek nie jest taki jurny jak 40 latek :-)a kobieta 40letnia uwielbia seks

Gość nananananana
asminta----ktoz z nas wie co bedzie za 5,10 lat?sa zwiazki rownolatkow,ktore rozpadaja sie,a wiek jest niewazny jesli dwoje ludzi laczy prawdziwa milosc,wszystko zalezy od konkretnej osoby i nie ma co uogolniac...

Gość forr
Milosc miloscia,seks seksem etc.

Gość ale to popaprane
Słuchaj, ale wydaje mi sie, z e poznając kogoś , jeszcze nei bedąc z nim w związku , nikt tak naprawde nie jest pewien, czy to własnie TA osoba, z którą chciałoby sie mieć dzieci. To przychodzi z czasem i muszą tego chcieć dwie osoby. Przynajmniej tak mi się zawsze wydawało - nie mam syndromu łapania kogokolwiek po to tylko, zeby być w zwiazku - takich kolesi mogłabym mieć na peczki, ale po co? Muszę po prostu wybadac teren, a to trudne, bo kiedy człowiek jest zakochany popełnia mnóstwo gaf, nonsensów, przerysowuje wiele, przesadza, bo zwyczajnie nie panuje w pełni nad emocjami.

Gość nananananana
oj z tym sexem tez roznie bywa,wszystko zalezy od temperamentu,bo nawet kobieta 20-30 letnia moze miec male potrzeby,a taki 60 latek moze byc jurny jak mlodzik...

Gość nananananana
a czy zwiazek dwojga ludzi to tylko sex?to wzajemne zaufanie,pomoc,poleganie na sobie,bycie na dobre i zle.Sex tez jest wazny,ale nie najwazniejszy

Gość karolik
Bedziesz badała teren do 50tki he he i zostaniesz stara panna z estarszym jesczze dziadkiem i bedziesz bawiął nieswoje wnuki he he he

Gość ale to popaprane
Sorry stary, ale ponad 20 lat badania terenu to nawet ruski wywiad nie miał na tapecie, także odpuśc sobie:P

Gość ale to popaprane
A co do instytucji starej panny - to najpierw nalezy uznawać małzeństwo, bo tylko uznajac tę instytucje , uznajesz instytucję starej panny. Ja małzeństwa w ogóle nie uznaję - zbyt wiele dziwnych sytuacji zwiazanych choćby ze spłatą długów widziałam...

Gość nananananana
usmiechnieta...nic sie nie chce wyswietlic

Gość Anielciaa
ja mam 41 lat i mam meza w wieku Twojego faceta,ma 48 lat.NIe wyobrazam sobie jakbym teraz miała kłasc sie obok starszego o 20 lat,miałby 61 lat,toz to jakies niesmaczne.

Gość ale no zaraz
Ja mam znajomego - facio ma 62 lata, ale sprezystosci , klaty i reszty mógłby mu pozazdroscić niejedn 30 latek. Gośc po prostu uprawia oekad pamiętam sport . Obawiam sie, ze wiek biologiczny, a sprawnosc i wyglad nie zawsze idaw parze.

Gość nananananana
teraz ok,ech Ci starsi...:)

Gość kryskamatyska
Co z tego,ze sprawny i ma fajny wyglad jak natury nie oszukasz i organizm juz nie taki jak u 40latka

Gość piatka555
hej, ja mam 27 on 45 i jest....bosko!!!!

Gość ale no zaraz
moze i nie jst taki, a moze i jest . Taka prawda, ze styl zycia znacznie wpływa na to jaki jest stan organizmu - ja bym tam wolała takiego spręzystego 60-ciolatka, który nigdy nie palił, nie pił, uprawiał sport i zdrowo sie odzywiał, niż 40 latka, który - pije, pali, ma otyłosc, zadyszke od wchodzenia na drugie piętro i najbardziej lubi golonke z kluchami z sosem. Mysle, ze ten 60 latek ma lepszy stan organizmu niż 40 latek w takim wypadku .