Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ciekawa

ANKIETA - dla czarnych nicków

Polecane posty

Gość pani ciekawa

Wiem, że takich topików było miliony ale trudno je znaleźć... A mnie czasami ciekawi z kim rozmawiam:) Ankieta nie jest pogrążająca, nie znajdą was po niej jacyś szaleńcy:) Więc czarne nicki jeśli możecie kliknijcie te parę słów:) 1. imię 2. wiek 3. miasto 4. wzrost, waga (dla chętnych:P ) 5. kolor włosów 6. kolor oczu 7. znak zodiaku 8. aktualna szkoła (jesli się uczycie) 9. aktualne stanowisko (jesli pracujecie) 10. znaki szczególne (o ile posiadacie) 11. stan cywilny 12. posiadanie stałego partnera (jeśli tak to ile czasu:) ) Zapraszam do pisania:) Odpowiadajcie na te pytania które chcecie. Fajnie jest wiedzieć takie rzeczy o niektórych ciekawych osobowościach:)

1. Kunegunda 2. 6 lat 3. Ogórków 4. wzrost-291cm waga-328kg 5. sraczkowaty 6. jak powyżej 7. chomik 8. zerówka 9. ---- 10. brat bliźniak na plecach 11. stały, bo go w piwnicy przyczepiłam kajdankami. pluszowymi :)

nie nie żartuję. Co w tym takiego?Jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać:) a to o mnie 1. Natalia 2. 26 3. Opole 4. 165, 59 5. ciemny blond 6. szaro niebieskie 7. baran 8. - 9. nauczycielka 10. panna 11. stały pratner od 6 lat:)

do autora topiku---------> dlaczego czarne nicki maja robic cos dla jakiejs anonimowej pomaranczowki?

No dobrze :D 1. Marianna(wiem, że debilne, ale to nie ja je wybierałam 😭 ) 2. 20 stukneło mi 4 marca 😭 3. Wodzisław Śląski 4 177 cm (jestem duża? :) ) 5. rude 6 zielone 7. Nie uznaję :P 8, 9, 10, 11, 12 - informacje tajne. :P

1 Monika 2 15 3 Warszawa 4 173 55 5 blondynka 6 niebieski 7 wodnik 8 ... 9... 10... 11... 12...

Gość wooooon
chyba was kurwa do reszty pojjjebbało :O:O:O

1. - 2. 22 3. Wiedeń 4. 172 5. blond 6. niebieski 7. lew 8. BOKU 9. - 10. - 11. panna 12. nie

1.Katarzyna Sandra Aurelia :P 2.19 lat 3.Poznań 4.166 cm,58 kg 5.brązowe z rudymi refleksami(tylko jesienią i wiosną :P ) 6.piwne 7.Byk 8.Właśnie skończyłam LO,teraz radośnie oczekuje matury... 9.nie pracuje,ale w wakacje podejme jakąs mało ambitną pracę 10.----- 11.panienka ozywiście 12.chłop od 3 lat

Bardzo krótko na pytania ankiety : :P wyp****aj !

1 Ania 2 31 3 różnie bywa 4 179/63 5 blond 6 niebieskie 7 ryba 8 - 9 księgowa 10 - 11 wolna 12 jw

A czemu nie;-) 1. Kaśka 2. 25 3. teraz Scarborough 4. 163 cm, 50 kg 5. brąz 6. szaroniebieskie 7. Bliźnięta 8. już po studiach 9. ha, ha, pracuję jako kelnerka (oczywiście niezgodne z wykształceniem:-p) 10.chyba nie posiadam... 11.mężatka 12.no tak, mąż, 2 lata po ślubie, osiem lat razem

Gość czarny nick.
mam w dupie ankiete

1. imię: Iza 2. wiek:24 3. miasto: Sandomierz 4. wzrost, waga :178cm,wolę sie nie wazyc:) 5. kolor włosów:kasztanowy 6. kolor oczu:zielone 7. znak zodiaku:bliźnieta 8. aktualna szkoła: Uniwersytet Rzeszowski 9. aktualne stanowisko:brak 10. znaki szczególne (o ile posiadacie):brak 11. stan cywilny: mężatka 12. posiadanie stałego partnera: 3 lata

fajne :) ponad 1,5 roku tajemnica :p 55cm 42 kg brunet orzechowe nie wierze w horoskopy Ukonczone pt :) bezrobotny :) brak :) kawaler brak :p:D

1. Magnolcia ;) 2.18 3.Łódź 4.167 60 xD 5. blondi ;) 6. niebieskie 7. baran 8. lo 9. nie pracuje 10. nie ma 11. panna 12. 1,5 roku.

Gość
N/A

Maria, lat 20 okolice Poznania 152cm waga w sumie sama nie wiem czarne wlosy, zielone oczy strzelec nie ucze sie i narazie nie pracuje kolczyki, blizna na lydce oliczku i szrama na podniebieniu:P blizna na dekocie, pieprzyk na 4 pacu prawej reki:P panna mam stalego juz prawie 5lat:D

To może i ja odpowiem. 1. Marysia 2. 23 lata 3. okolice Warszawy 4. 169 cm, ok 56 kg 5. średni/ ciemny blond 6. niebiesko - szare 7. ryba 8. studentka 9. nie pracuje 10. na razie panna, ale w stałym związku ponad 5 lat. Miło Was poznac :)

Imię ściśle tajne, miasto też bo łatwo mnie w nim znaleźć. Wiek:27 waga:54, wzrost 167 cm. Włosy czarne, oczy piwne. Znak waga. Stanowisko: dyrektor finansowy. Znaków szczególnych brak, stan cywilny: panna. Posiadam stałego partnera 5 miesięcy aż.

1. Kamilka 2.20 3. Lublin 4.165cm 52kg 5.Blond 6.Niebieskie 7. Wodnik 8. studia 12. mam chłopaka ponad 5 lat

ooo no rzeczywiście :) Jak lubisz jak do Ciebie mówią?? Marysia, Maryśka, Maryś, Mania, Marynia...??

Maryś mowi d mnie tylko mama i moj, wiec mi sie odoba, a ogolnie uznaje tyko Marię. Marysa srednio mi sie podoba a okciec mowi do mnie Maciek:O:P no i nienawidze Marychy ty pewnie tez:P