Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ciekawa

ANKIETA - dla czarnych nicków

Polecane posty

1. imię Natalia 2. wiek 22 3. miasto --------- 4. wzrost, waga (dla chętnych ) 170 cm/ 51kg :) 5. kolor włosów brąz 6. kolor oczu mocno niebieski ;) 7. znak zodiaku Byk 8. aktualna szkoła (jesli się uczycie) uczymy się :P 9. aktualne stanowisko (jesli pracujecie) ------- 10. znaki szczególne (o ile posiadacie) ------------ 11. stan cywilny zajęta :D 12. posiadanie stałego partnera (jeśli tak to ile czasu ) stały partner od 4 lat ;)

kciukiem Ja właśnie nie lubię jak do mnie mówią Maria, bo to takie oficjalne :) Nie znoszę Marychy i Maryśki. Lubię Marysię i Maryś :P

Gość cdarg
tja, wypełniajcie ankietę, gwarkowa frela nie będzie musiała za dużo szukać jak będzie chciała kogoś namierzyć

a ja jak zwykle nie w temacie. o co chodzi z ta gwarkowa, wytlumaczy mi ktoś? no i przy okazji podnosze temat:P

1. imię --------------- 2. wiek - pomiedzy 20 a 30 3. miasto - glebokie podkarpacie 4. wzrost, waga (dla chętnych ) - 164/52 5. kolor włosów - sredni blond 6. kolor oczu - niebieski 7. znak zodiaku - byk 8. aktualna szkoła (jesli się uczycie) - aktualnie sie nie ucze 9. aktualne stanowisko (jesli pracujecie) - b.podrozy 10. znaki szczególne (o ile posiadacie) - np.piepszyk na lewu\ym posladku :P 11. stan cywilny - panna 12. posiadanie stałego partnera (jeśli tak to ile czasu ) - 2 lata

1. Ewa 2. hmm.. patrząc na wiek większości tu przebywających jestem stara :P 3. Gniezno 4. 55 kg :D 5. brunetka 6. niebieski 7. ..... :P 8. - 9. - 10. - 11. zmienia się od czaasu do czasu heehe :D 12. 8 miesięcy, wcześniej 4 lata :P coś jeszcze ?? :P

1. imię - Levviatan 2. wiek - ponad 2 miliony lat ;p 3. miasto - w piekle nie ma miast ;p 4. wzrost, waga (dla chętnych ) - nieznane 5. kolor włosów - czarne 6. kolor oczu - czarne 7. znak zodiaku - że co? 8. aktualna szkoła - szkoła zabijania 9. aktualne stanowisko (jeśli pracujecie) - kosiarz dusz 10. znaki szczególne (o ile posiadacie) - długi ogon ;p 11. stan cywilny - wolny 12. posiadanie stałego partnera (jeśli tak to ile czasu ) - brak (która by chciała być z pomiotem piekielnym? ;p) mam nadzieje że ta odpowiedz was usatysfakcjonuje

Gość czarny nick:)
1. Leonia 2. 48 3. Rzeszów 4. 164, 55 5. blond 6. zielone 7. skorpion 8. - 9. - 10. - 11. mężatka 12. +, 28 lat