Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pesymistka89

zagubiona

Polecane posty

Może to głupie, ale mam pewien problem..... a dokładniej chodzi o to, że przez 12 lat przyjażniłam się z pewną kumpelą(przynajmniej tak myślałam)... zawsze gdy chciała by jej pomóc byłam przy niej.... bawiłyśmy się i płakałyśmy razem.... od kilku miesiecy ma chłopaka, mówi że go kocha rozumiem to bo sama miałam nie jednego tylko teraz nie rozumiem tego, że on ją zdradził ona mu wybaczyła i od tamtego czasu już ja się dla niej nie licze, teraz to on już jest najważniejszy w jej życiu i ona nie zauważa tego, że swoim zachowaniem mnie rani... nawet jak chcę z nią porozmawiać by wszystko wyjaśnić i aby znowu było tak jak kiedyś ona nie chce... miesiąc temu przegieła swoim zachowaniem i nie moge jej tego wybaczy... myślałam że nasza przyjażń dla niej coś znaczyła ale teraz widze że chyba jednak było inaczej... nie przeprosiła mnie za swoje zachowanie i nawet nie stara się choćby odezwać do mnie..... nie wiem co mam robić?? Odezwać się pierwsza? Przebaczyć jej? Błagam pomóżcie

Gość latrzy
miałm podobną historię... ja nie wytrzymałąm od kilku miesięcy się do siebie nie odzywamy... czasem mnie ciągnie zeby do niej napisać ale wiem ze jej nie zalezy... powiem krótko naucz się żyć bez niej... to trude ale da sie to zrobić... ja już się pozbieraął i choć brakuje mi czasem wspólnych chwil wiem ze dobrze zrobiłam.... moja rada? znajdz ina przyjaciólke bo to już stracone