Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonka

Madzia Kornik!

Polecane posty

a obraz sie na mnie mam to we w dde:) i zwisa mi to miedzy nogami jak mam alfonsa /ktorego nigdy nie mialam ale chce to zmienic szukam fajnego faceta bo chce pokazac m. ze jestem kurwa pierdolona i szmata:D/ KURWA LUDZIE SA POJEBANI JA ZBYT WYSOKO SIEBI CENI ABY POJSCI Z BYLE ALFONSEM:D/ take mam zasady!;)

żyje żyje ino mi się ciśnienie podniosło... nie znoszę chamstwa !!!! wrrrrr

Gość szalonka
ej ja proponuję się ewakułować.....do Bielska na party;) o blasku księżyca co Wy na to ekipo?

Gość szalonka
trampków znaczy się??? :D Madzia a upichciasz coś dobrego? bo ja coś wyszłam z wprawy....nie ma komu to i nie gotuję:(

Gość szalonka
pizze to w biedronce i ja mogę kupić.... dobra, ja o Wino zadbam...Kornik, a zabierzesz mnie?

Na pewno!!!! Ciesze sie,ze was poznalam, zawsze czekam na te nasze rozmowki na koniec dnia, to magiczne.

Gość platynowa rybka...............
kurwa a co wszyscy przeklinaja a ja zawsze musze byc ta swieta do nieba nie mam wstepu;o i wiem za co za..........ale farsa:P i co ja przez to osiagnelam? ? ? ? kuzwa NIC!!!! a Ty Kornik lepiej dbaj om swoja zonke:P bo ja takich faciow jak TY to unikam chyba ze na jedna noc....hahaaaaaa 'ale nie TY:) mam swoje wymagania........i podoba mi sie jeden i PUSZCZE SIE WLASNIE Z..../ NIM/.....:D :P

Gość szalonka
heheheh wtaim słoiku po ogórkach wyślę.....heheheh nie dojdzie i odbierzesz na poczcie chodowlę pleśniaka...:P

no ba wiadome że Cię zabiorę ;) ino zrób siakieś kanapki bo muczo kilometrów przed nami ;)

Gość szalonka
rybko, ale o czym Ty do nas rozmawiasz? przecież ja jestem żoną Kornika!

Gość szalonka
kanapków ok! z tym no problem! Madzia, tylko nic z biedronki nam nie serwuj plisss