Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narqo

pomocy informatycy!

Polecane posty

Gość narqo

Prosze napiszcie mi jak wyjustować tekst. Napisałam wypracowanie i za cholerę nie mogę go wyjustować. pomimo że zaznaczam cały tekst i klikam na ,,guziczek" wyjustuj to i tak tekst z prawej strony jest ,,poszrpany". może mi ktoś pomóc?

Gość narqo
wciskając ctrl+ J wyrównuje się z lewej tylko:( nie ma enterów ...raczej

Gość zamknij dokument
otworz i sprobuj jeszcze raz

Gość narqo
nic to nie daje:( tekst nie rozkład się równomiernie. moze faktycznie, że są tam jakieś entery. ale gdy je likwiduje, to np. wyliczenia od myślników są źle rozpisane.

Gość drogi Wielbicielu
korzystajac z okazji ze jestes (a moze juz Cie nie ma ) na forum chcialam tez o cos zapytac. kiedy justuje tekst niektore linijki mi sie rozjezdzaja i miedzy wyrazami robia sie bardzo duze ogleglosci ktorych nie moge skorygowac spacja. jak to zlikwidowac?

narqo ---> podeślij mi ten plik na mail\'a, zerknę :) drogi Wielbicielu ---> czasem tak już jest, kiedy pierwszy wyraz w następnej linijce jest bardzo długi. Odstępy można zmniejszyć dzieląc ten długi wyraz, by jego część została przeniesiona do wiersza wyżej ;)

Gość narqo
wielbicielu, wysłałam

narqo ---> np. przy bibliografii i punkcie 2) musisz skorzystać z listy numerowanej, a w punktach 1) i 3) trzeba zrobić wcięcie z lewej.

Gość narqo
o mój boze jedyny, pisze to od nowa, nie bede robić wcięć, wycięć...pisze jak leci...Dzieki pomoc