Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorooota

Dziewczyny które są nieszczęśliwie zakochane łączmy się

Polecane posty

Mam 15 lat jestem bardzo arakcyjna dziewczyną, obcy chłopacy zaczepiają mnie na ulicach, jestem z tego co wiem ( nie żebym to wszytsko sama o sobie mówiła) mądra, mam poukładane w głowie i przedewszytskim ładna.Problem tkwi w tym, że podoba mi się pewnien chłopak....Ja o nim śnię po nocach, świata poza nim nie widzę...Staram sie jak moge zwrócic jego uwagę oczywiscie nie że jestem nachalna, tylko robie to umiejetnie i nic!!! A przyjda takie pindy jak siedzimy razem i ON jest z anmi a one grube moim zdnaiem wcale nie takie piękne siądą i zaczną te swoje pierdolamento o sztucznych paznokciach itd a on wielce rozanielony jakie one kobiece sa i jak słodko rozmawiaja o jakże intrygujących go kobiecych sprawach....Czasami wmawiam sobie KONIEC KONIEC i za wszelka cene próbuje się pogodzic ze nie mam poprostu szans...Nie widzę go poł misiąca jest wszytsko si.....I nagle jak go spotykam to znów serce mi kołata i tak w kółko i w kółko. Prosze o rady, piszcie swoje sytuacje tego typu..Chetnie pokonwersuje....Pozdrawiam.

chłopacy mówisz? :D ten koleś to pustak, jak mozna się w kims takim zabujać? :D chociaż w sumie ciągnie swój do swego :P

Gość forum ŻYCIE UCZUCIOWE

Gość nie ma to jak zwierzena 15stek

Gość Natalja
Hej hej. Polecam blogi na www.lovetrap.pl . Myśle, że każda nieszczęśliwie zakochana nastolatka znajdzie tam coś dla siebie;)