Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nusienka

kTO MA RECEPTE NA TYCIE?

Polecane posty

zjadaj dziennie bochenek chleba z wszystkim co znajdziesz w lodowce, paczke chipsow , kilka lodów, oczywiscie standardowe sniadanie obiad i kolacje, jakies paczki i drozdzowki ,ptasie mleczka itp itd oczywiscie nie wymiotuj jezeli ktos sie zastanawia jak jedna osoba moze tyle pozrec to odowiadam ze jest to mozliwe :/ w ten sposob na bank przytyjesz chcialabym miec Twoj problem

ja jem na sniadanie codziennie kanapki z chlebem, lub bulka z wszystkich co sie da, potem po 2 godzinach jeszce platki z mlekiem, po poludniu normalny obiad, potem drugi obiad, jak ejstm na miescie to oczywiscie jakies kfc lub pizza, a od chipsow to juz jestem uzalezniona- to nie dziala dzilaja na mnie makarony- ale to nudne sie robi

a jeszcze zapomnialam oczekladzie - np dwie tabliczki dziennie - rewelacja !!

Gość chudzieleeec
ALE JE PIEPRZYSZ.A POTEM CHOROBA ZOLĄDKA..

Gość kie ka
Znam twój problem :/ Jak chcę przytyć każdy mówi że chciałby mieć tak jak ja ,że on nie potrafi schudnąć itd ale na każdym kroku wytyka jaka jestem chuda:| Ja decyduje sie na Peritol -dziewczyny pisały o tym w wątku -jak przytyć. Chciałabym na wakacje jakoś wyglądać ,we wtorek ide do lekarza i mam nadzieje że recepte otrzymam.Życzę Ci powodzenia i nabrania takich kształtów jakie bedziesz chciała ;)

Gość kie ka
Lek na alergie ,podawany także przy jadłowstręcie i anemii.Podaje się go dzieciom też więc nie jest zbyt obciążający dla wątroby,a przytyć po nim można nawet 6 kg w krótkim czasie podobno.Problem w tym że jest na recepte ,ja spróbuje go zdobyć i bede walczyć o kg :]