Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi bo

obrazil sie na mnie bo.......

Polecane posty

Gość bez sensu...
No nie wiem co już Ci doradzic. Może jest taka możliwość, że on Ciebie tez kocha?? Jest w ogóle możliwosc żebyście byli razem tak wiesz jak prawdziwa para?? Pytałas go kiedys o to?

Gość smutno mi bo
teraz tym bardzij nie moglabym go zostawic ... po prostu nie potrafilabym

Gość ja radzę
widać,że zaangazowałaś się już w jakiś sposób, ale dziewczyno, nie daj się osaczyć, bo będzie Tobą pomiatał

Gość bez sensu...
Widac że go poprostu kochasz i nie ma co się oszukiwać. Może warto mu o tym powiedzieć i zobaczysz jak na to zareaguje. Może on tez Cię kocha skoro jest zazdrosny o Ciebie tylko boi sie pierwszy przyznac...? Jest możliwość zebvyscie byli kiedys razem?? Gadaliście juz o tym?

Gość ja radzę
nie wykluczam miłości z jego strony, ale raczej to typowa męska zaborczość, strach przed utratą zdobyczy....mogę sie mylić

Gość bez sensu...
ja radzę... Tez mi się tak wydaje, ale może istnieje jakas iskierka nadziei :) odpowiedz na to pytanie zna tylko on. Ja Uciekam trzymajcie się... No i zycze powodzenia wutorce. Co by nie było byle dobrze się skończyło. Z chęcią poznałabym zakończenie tezj historji...

Gość ja radzę
bez sensu... i też życzę autorce powodzenia

Gość smutno mi bo
papa bez sensu. on wie ze go kocham, pare razy tez to uslyszalam od niego, ale ja wiem ze on mnie nie kocha tylko po prostu bardzo (czasami za bardzo) lubi, i wiem tez ze nigdy nie bedziemy razem . wtedy jak chcialam zerwac ta znajomosc uslyszalam ze sie zawiodl na mnie, ze nie myslal ze to tak szybko nastapi (chociaz w tym roku to juz beda 4 lata jak sie znamy).

Gość smutno mi bo
uffff dzisiaj juz wszystko ok:) wszystko sobie zostalo wyjasnione. po prostu chodzilo o to ze to z TAMTYM chlopakiem bylam na piwie , gdyby to byl ktos inny to spoko

Ogólna rada postępowania z facetami; jak najwięcej OLEWAĆ. Im częściej kobieta ulega i jest wyrozumiała, tym bardziej oni to wykorzystują. :( OLEWAĆ dla własnego spokoju! Autorko, powiedz mu, żeby się odezwał DOPIERO, jak mu \"obraza\" minie. :P