Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masza2

MAŁYSZ ZAKOŃCZYŁ KARIERĘ......

Polecane posty

Gość masza2

bo mu Iza kazała ? :)

Gość masza2
wszyscy podobno mu radzili, żeby został i skakał do 2010, a tu nagle taka decyzja :( pewnie sie Izie w domu już nudziło :)

Gość coś Ty śmieszna
prima aprilis jest

Gość /łączenie tematów/
ADAM MALYSZ KONCZY KARIERE ??? 20:12 Mareczek ... Mam pytanie czy to prawda ze Adam MAlysz konczy kariere bo moj tata twierdzi ze ogladam wiadomosci TVP i ponoc to juz koniec jego kariery i specjalnie ojciec do mnie zadzwonil zeby mi to powiedziec .... Nie chce mi sie w to wierzyc ! 20:13 justaaaaaaaaaa to napewno jest zart bo przeciez dzisiaj 1 kwiecien

Gość Karolaaamsa
Ej to nie jest sciema ! W TV mowili calkiem serio i byly wywiady z wszystkimi. Na stowe konczy kariere. Szkoda, byla to chluba naszej biednej Ojczyzny pelnej afer politycznych i nie tylko :( Zal , zal i jeszcze raz zal.

Gość tez słyszałam
i bardzo dobrze robi takie moje zdanie,a ogłosił to wczoreaj w sobote a prima aprilis jest dzisiaj wiec to nie ściema o 22 na jedynce w sporowej niedzieli ma byc z nim wywiad......lepiej odejsc w wielkiej sławie takie moje zdanie pieniążków zarobionych ma duzo wiec pewnie o czyms pomysli i tak duzo nam amecji dał jest wielki

Gość tez słyszałam
miało byc emocji

Gość Bartek Jot
My bedziemy zawsze o nim pamietac jako o wspanialym skoczku, my prawdziwi kibice. Rozsadna decyzja.

Gość kadlub
Ajjjjj ale on nie umarl Co wy ?! Zyje i ma sie dobrze. Skonczyl sie tylko pewien etap w jego zyciu Ma kasy wbrod, sporo sukcesow nalezy mu sie odpoczynek DZIEKUJEMY CI ADAM

Gość kadlub
No sorry ale to jest jego najnowsza decyzja i na serio chce zakonczyc. Trudno Ale i tak kochamy Cie Adas

Gość jaktotak*
Taaa najnowsza decyzja. Oglądajcie jutro wiadomości, na pewno będzie sprostowanie i przeprosiny. Co roku robią takie grypsy. W tamtym roku bodajże ogłosili, że wchodzą nowe przepisy i kierowcy zostawiajac samochód muszą za szybą zostawiać dowód osobisty, żeby policja mogła sprawdzić dane w każdej chwili. Na drugi dzień mieli niezłły ubaw, bo wiele osób zastosowało się do "nowych przepisów".

Gość jaktotak*
A co do wywiadów - nie sztuką jest "powycinać" wypowiedzi żeby odpowiednio brzmiały :O

Gość kadlub
ja jednak wierze ze to juz koniec kariery to wszystko brzmialo strasznie realistycznie Adam zasluguje na odpoczynek jak to byl gryps to im wyszedl !!! Takie grypsy to nawet producenci Pierwszej Milosci by nie stworyli

Gość rudziak
Wczoraj była impreza dziękczynna w Wiśle, byli tam dziennikarze, kamery. Mieli doskonałą możliwość nakręcenia takiego żarciku (krótki wywiad z Adamem, jego ojcem, Tajnerem). To na 100% kit.

Gość uwierzyłam
ale jaja niezłe to było ,prima aprisowy żarcik:)

to sciema jak nic tak jak pare lat temu malysz mial zaczac studia na WSP w Czestochowie i trenowac skoki na haldzie kolo Auchana :)

Gość jygjtyjtju
ja ogladalam kiedys wywiad z malyszem.. jakies 2 tygodnie temu... i mowil ze chce zakonczyc kariere.... i ze to juz sie zbliza... jednak nie mowil o tym roku... tylko raczej o przyszlych latach...

Gość jygjtyjtju
buahahaha na haldzie kolo auchana....????????? z sosnowca jestes hehehehehhe????

Gość lenka-p1
hahaha, ale się dali nabrać, w zeszłym roku był rerportaż w tv, że kojonkowski zostanie trenerem naszych skoczków, tez wyglądał, realnie. Ludzie są naiwni, wierzą we wszystko co pokaże tv.

Gość jygjtyjtju
yhy.... myslalam ... bo my mamy w sosnowcu kolo auchana zjad narciarski.. taka ogromna halda... i dlatego tak pomyslalam

Gość poczytajcie
http://sport.onet.pl/0,1248889,1512400,wiadomosc.html jedynka was wkręciła. w zeszłym roku podali że trenerem polskiej kadry będzie Kojonkowski. Naiwniacy jesteście.

-->jygjtyjtju u nas na haldzie nie ma zjazdu jest cala porosnieta ale wedlug tamyego newsaq mieli tam zbudowac profesjonalna skocznie zeby Adam mogl trenowac :)