Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FFiliipp

Przestroga - wszystkie kobiety Panny - znak zodiaku są wredne

Polecane posty

Gość FFiliipp

Ostrzegam wszystkich facetów na kafeterii. Uważajcie ta kobiety sąwredne i ciężki we współżyciu. Przeważnie wywyżaszją siebie i uważają się za wszystko wiedzące, oczywiście według ich mniemania. Tą radę zapamiętajcie.

Gość kobieta Panna
hmmmmmmmmmmm, o TY kutasie złamany, żeby Ci ten kutas odpadł! Jak my jesteśmy wrednego, to Ty jestes gejem:-)

Gość FFiliipp
Wypowiedź koleżanki jest potwierdzeniem moich słów. Uważajcie.

Gość kobieta Panna
Przyjedź do mnie to pozwolę ci wsadzić kołek osinowy do mojego tyłka. Zobaczysz że nie jestem wcale taka zła.

Gość FFiliipp
Totalna beznadzieja.

Gość halik
Witam. Od razu chce zaznaczyć, ze czuje się bardzo dotknieta wypowiedzią mojego przedmówcy o tym ,ze Panny sa wredne. Nigdy nie czułam się w taki sposob jak opisujesz.i nie jest to tylko moja opinia.Mogę Ci tylko wspołczuć, ze trafiłeś na taką zołzę ale chyba to nie upowaznia Cię do wydawania opini na ten temat o wszystkich "Pannach". Mimo wszystko ciepło Cię pozdrawiam.halik.

Gość b_k
ja również czuję się urażona bo wywyższanie się wśród innych i udawanie, że jest się alfą i omegą nie leży w mojej naturze, jedyne co może być uciążliwe dla osób mieszkających ze mną czy pracujących to moja pedantyczność, po prostu lubię jak wokół mnie jest czysto, lubię porządek

Gość halik
Witam w klubie b_k. Ze mną jest podobnie, jestem do bólu pedantyczna ale żeby wszyscy mieli takie wady? Ciekawa jestem co na to nasz FFiliipp - nie nawidzacy Panien. Pozdrawiam Cię ciepło i wiosennie.halik.

Gość kobieta....
faceci panny są jeszcze gorsi

Gość FFiliipp
No może troszkę się zagalopowałem. Widacznie trafiłem na wyjątkowy okaz uparciucha. Pedantyczna też jest. Pozdrawiam wszyskie kobiety z pod znaku Panny i życzę miłego dnia.