Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miedzianowłosa wiedźma

Czy powinnam ją przeprosić?

Polecane posty

Rano byłam wnerwiona, nie ważne czym, no i w dodatku strasznie spóźniał się tramwaj, więc musiałam długo czekać na przystanku. No i jak doszłam na przystanek to stała tam z mężem taka jedna, co mieszka ulice dalej, ona ciągle zaczynała kaszleć, trasznie mnie to drażniło, po jakichś 40 minutach stania i wysłuchiwania tego kaszlu odwróciłam się do niej i już okropnie rozdrażniona i wściekła z powodu tego jej upierdliwego kaszlu powiedziałam "Nie szczekaj już!" :-o . Już nadjeżdżał tramwaj, więc nie obejżałam się za siebie, jak ona zareagowała na to z mężem, dopiero potem wróciłam do tego myślami i zrobiło mi strasznie głupio i wstyd :-o Moje znajome ją znają, teraz pomyslą, ze jestem jakaś chamka :( Nie wiem jak ją przeprosić i czy w ogóle, czy to olać :(

Gość ja też mam 30 lat i od
ja przeprosiłabym, powiedziałabym, że miałam zły dzień, bo ... i jest mi przykro, że zachowałam się jak ostatni gbur!! bo mimo wszystko niestety taka jest prawda :)

No właśnie, ale jak do niej podejść, mam czekać aż ją przypadkowo spotkam na ulicy i wtedy przeprosić, czy może do niej zadzwonić?

Dobra zadzwonie. Ale troche boje się reakcji :-o

Gość no i co.
zadzwoniłaś już? :P

Gość ja też mam 30 lat i od
jak zadzwonisz, to daj znać jak poszło :)

a ty ruda juz chyba blodnyna jestes, widziałam:P przepros nieładnie tak byc wredna i zawistna

Gość małe miasteczko
ja tam bym nie przeprosila. Jak jest chora to niech siedzi w domu a nie wyjdzie taka i zararza kogo popadnie:P

Gość sama szczekasz

a moze tak kaszle bo pali? da jej do myslenia ruda byla jedyna odwazna i zwrocila jej uwage, bo jestem pewna, ze nie tylko jej przeszkadzal kaszel, ze byli na przystanku inni wkurzeni ale nie mieli odwagi sie odezwac, a ten jej maz? :D ruda nie przepraszaj, niech cie tamta przeprasza :D a jak to gruzlik byl? :D

miedzianowłosa wiedźma Rano byłam wnerwiona, nie ważne czym, no i w dodatku strasznie spóźniał się tramwaj, więc musiałam długo czekać na przystanku. No i jak doszłam na przystanek to stała tam z mężem taka jedna, co mieszka ulice dalej, ona ciągle zaczynała kaszleć, trasznie mnie to drażniło, po jakichś 40 minutach stania i wysłuchiwania tego kaszlu odwróciłam się do niej i już okropnie rozdrażniona i wściekła z powodu tego jej upierdliwego kaszlu powiedziałam \"Nie szczekaj już!\" ahahahahahahahahahahahahahaha :D:D:D:D kuźwa to sie uśmiałam :D dzięki za poprawę humoru :D 🖐️ Ja nieraz mam ochotę tak powiedzieć komus bo taki uporczywy kaszel albo kichanie 15 razy pod rząd wqqrwia niemiłosciernie :O

Gość a nie mogła.
powiedzieć tego mniej brutalnie, np. "Nie kaszlaj już!"

Gość a nie mogła.
albo "Prosze przestać kaszleć"

Gość a nie mogła
niby dlaczego nie?

Gość fjjkfajkfjfa
mogla odejsc,mnie tez to wkurza jak ktos tak kaszle grrrrr,jak jestem chora to zawsze mam tabletki przy sobie i ssam je i mniej sie kaszle a jak bardzo sie jest chorym to sie siedzi w domu a nie zaaza na okolo

Wielkie dzięki:(Czyli zanim się zainhaluję,bo mnie jakiś idiota dymem potraktował,albo spaliny dobiły,i zanim lek zacznie działać mam się pod ten tramwaj raczej rzucić żeby nie przeszkadzać?Wyjątkowo cenię w ludziach empatię...

Gość nie zawsze chodzi o same
zarazki :) czasami po prostu o to, ze masz napiete nerwy a ktos stoi i wypluwa z siebie płuca jakby kuźwa czerpał jakąs sadystyczna albo masochostyczną prszyjemność w wydawanbiu tego odgłosu. przeciez mozna kaszlec w rękę i wyciszyc to ale niektórzy ludzie staną rozdziawią japę i cherlają jakby sami byli i tak przez 20 minut :O

Gość detektyw z ciebie jak
z koziej duupy torba :O leonora zawsze zaklada swoje topici pod swoim nickiem, to jest jedyna osoba, która nie wstydzi sie swojego braku inteligencji :O

Gość może kobiecina właśnie była
w drodze do lekarza dlatego stała na przystanku a nie była "odizolowana" w domu. Powiedzieć komuś "nie szczekaj już" to przejaw chamstwa i już

Gość a nie moze kaszlec w rękaw
czy w jakis inny sposób wyciszyc to ? takie kaszlenie półgodzinne na cała okolice jest przejawem dobrego wychowania ? :O

Gość jest źle wychowana
i już :-o