Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Bdania w laboratorium

Polecane posty

[01.04] 21:50 Katusia Mam pytanie: Czy podczas okresu można oddawać mocz do badania? Moja mama twierdzi, że nie a wy jak uważacie? Mi się wydaje, że to nie ma nic współnego. Nie wiem czy wykonać to badanie czy zaczekać. Dziękuję za powaźnę odpowiedzi [01.04] 21:51 nie robi się [01.04] 21:52 hm hmmm mama ma racje [01.04] 21:52 po okresie [01.04] 21:53 Katusia Mi się wydawało, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego. [01.04] 21:54 wydawało mi się lub mnie się wydawało [01.04] 21:54 blue23-23 nie mozna poniewaz wzrasta ci poziom bialek we krwi i po prostu moga stwierdzic ze masz bialaczke dopiero po okresie ze 2 dni min wiki 01 maja 2004 [01.04] 21:55 blue23-23 sorry w moczu wiki 01 maja 2004

Gość pierwsze słysze z tym białkiem
ja oddawałam jak miałam okres, miałam tamon i pożadnie się podmyłam, pierwszy strumien na stracenie i wyniki miałam w normie

przezylam to na wlasnej skorze nawet nie wiesz jak sie czulam jak lekarz poprosil mnie do gabinetu i stwierdzil z przykroscia ze podejrzewaja bialaczke ale dla pewnosci kazal mi zrobic jeszcze raz wszystkie badania a zwlaszcza mocz i tak zrobilam ale bylam juz po okresie i wyniki tez wyszly dobrze