Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

budrys

Cyganka już od najmłodszych lat troszczy się o Cygana i wie co jej wolno

Polecane posty

Przede wszystkim obowiązki i musi pamiętać, że Cygan to jest Pan, powinna zostać mężatką w wieku 13 lat i urodzić dziecko , dzieckiem i domem się zajmować ! U państwa Cyganów wszystko jest ustalowe i każde wie, gdzie jest jego miejsce ! Cyganka nigdy się nie zeszmaci aby pojechać do Anglii i z jakimś brudasem albańskim mieszkać albo z innym pakistańczykiem , Cyganka nigdy się nie sprzeda w agencji towarzyskiej lub jakiejś norze albo przy trasie katowickiej. Polki powinny się bardzo dużo nauczyć od Pań Cyganek , przede wszystkim szacunku do męża !

Gość cezanne od 7
Jestes Cyganem? Czy może rzecznikiem prasowym Związku Romów? Ewentualnie macho od siedmiu boleści, który tęskni za czasami, kiedy trzymało sie kobiety pod butem? Aha, seks z dziewczyna poniżej 15 roku życia jest w Polsce karalny.

Cyganka zna swoje miejsce i nie marudzi a Polka to od razu wywija , na wszystko narzeka i ciągle jej źle , poprzewracało się Wam w dupach !

Czyżby znawca życia cygańskiego wypowiadał się o tej nocnej porze. ;) Życie Cyganów jest piękne dla Cyganów...lecz każdy to wie, że dziś \"prawdziwych Cyganów już nie ma\" :D Poza tym zgadzam się tylko z jednym, jeśli chodzi o Cygańskie życie - tam wierność jest stawiana na pierwszym miejscu, czego o innych naciach nie można niestety niczego dobrego powiedzieć. Polecam, starą ale dobrą książkę o Cyganach - Jerzego Ficowskiego - Cyganie na polskich drogach.🖐️

Gość naciach
:D :D :D

Gość mnie to nie drażni tylko
się uśmiałam, a trochę śmiechu było mi dziś potrzebne, dziękuję :)

Gość mnie to nie drażni tylko
pozdrawiam 🌻 :)

\"Cyganka nigdy się nie zeszmaci aby pojechać do Anglii i z jakimś brudasem albańskim mieszkać albo z innym pakistańczykiem \" o albanczykach czy \"innych\" pakistanczykach :classic_cool: to nie wiem ... ale spotkalem w londynie cyganki i cyganow ... niezle cyckali system socjalny :classic_cool: generalnie przyjazdzaja do anglii na pewien okres czasu aby wycyckac tyle ile sie da i wrocic z kasa do kraju