Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznica

NAJWIĘKSI NIEUDACZNICY

Polecane posty

Gość nieudacznica

Jakich najwiekszych "nieudacznikow" w zyciu spotkałyscie ? Mnie chyba nikt nie przebije - prawie 27 lat, prawiczek, 100% stulejka, prawie zero znajomych, nigdy w zyciu nie był na imprezie i nie potrafi sie bawić... A Wasi?

Gość marchewkowy tapeciarz
nieudacznica z 100% stulejką, faktycznie interesujące :-D

Gość co to jest ta stulejka
?????????????

Gość szowinistyczny ktos
dlaczego tak FEMINISTYCZNIE? PROPONUJE tez pisac o najwiekszych NIEUDACZNICACH !!!! w odp. na pyt. : www.stulejka.com

Gość fizmik
stulejka to taka wada, że ktoś ma sto penisów ("sto lejków", i stąd pochodzenie tej nazwy)

Gość naprawde tak malo nieudacznikó
w jest w tym kraju ?

Gość Dziwo...
Mój chłopiec też był prawiczkiem, jest domatorem, spokojny, wrażliwy, poważny i co tzn. , że jest nieudacznikiem?

Gość wlwlwl
moj sasiad...facet ok 30,nigdy nie byl na imprezie,nie ma znajomych,nic nie potrafi zalatwic,nigdy nie umowil sie z dziewczyna,nie ma kolezanki nawet,nie umie sie poprawnie wyslowic,nie podejmie z nikim zadnego tematu,ciagle spi,a mieszka z wujkiem,ktory za niego wszystko robi:(

Gość Nieudacznicy_he
Znam takich jak twój sąsiad. Może tacy potzrebują wizyty u psychologa ?

Gość Nieudacznicy_he
A może ten sądiad Ci się podba ale nie zwraca na ciebie uwagi?

Gość wlwlwlwlwl
nawet bym minuty z takim nie wysiedziala... nie jest brzydki,ale zupelnie nie w moim stylu i jeszcze to jego NIEUDACZNICTWO...totalna porazka tak na marginesie to ze 2 lata temu jego wujek powiedzial mi ze mu (temu nieudacznikowi)sie podobam,ale nie wie jak ze mna zagadac...:( stwierdzilam ,ze mnie nie interesuje on...

Gość Nieudacznicy_he
:-)

Gość wlwlwlwlwl
nie bylo mi wtedy do smiechu...:)

Gość Nieudacznicy_he
Ale na serio; Tacy naprawdę potzrebują porady psychologa. Np. kolega, jest ok ale nie wychodzi do lokali, czas leci, poźniej jak po 30-ce obudzi się samotny to łatwy materiał na potencjalnego samobójce

Dla mnie prawdziwy nieudacznik to cwaniak, hipokryta i lizus, którego plany już dawno zostały przejrzane a on dalej funkcjonuje wg swoich \"reguł\" choć te już dawno zostały przejrzane. Znam taką osobę osobiście i jest żałosny..

Gość a o co biega
kto tu sie wysłowic nie umie, hę?

Gość wlwlwlwlwl
ja rozumiem ale wydaje mi sie ze on juz ma cos z glowa... bo np.kiedys wracal z tym wujkiem i moimi rodzicami autem z jakiegos pogrzebu,byla 1 w nocy,a on poprosil by moj tato sie zatrzymal i w nocy wysiadl sobie 10 km od domu i stwierdzil,"ze musi sie przejsc" i poszedl...

Gość wlwlwlwlwl
dla mnie nieudacznik to ktos,kto nie daje sobie rady w zyciu,izoluje sie od ludzi swiadomie,nic nie potrafi sam zalatwic ani zrobic i ze wszystkim ma problemy....

Gość nieudacznicy_he
Anika88 ma świetą racje. Takie cwaniaczki to najgorsze dno :-)

Gość wlwlwlwlwl
ale taki cwaniaczek to zawsze sobie poradzi i jak mozna nazwac go nieudacznikiem...?

Gość nieudacznicy_he
Ale do Twoje pojęcie nieudacznictwa ma w sobie dużo pogardy, moim zdaniem to są ludzie którzy potrzebują psychoterapeutów. Np. ludzie, którzy byli chowani w przesadnej dyscyplinie. Później gdy jako dorośli nie czują strachu, nie są efektywni. Lepiej działają dopiero gdy ich zaniedbania rodzą jakieś zagrożenie

Gość nieudacznicy_he
A co do cwaniaczków, oj różnie z tym bywa. Ania88 podała przykład jak wszyscy przejrzą ich zamiary a oni żyją w swoim wyimaginowanym świecie

Gość wlwlwlwl
absolutnie daleka jestem od pogardy... po prostu uwazam ze facet 30 letni powinien cos soba reprezentowac,a moj przyklad pokazuje ze sa ludzie jak w temacie...i watpie czy on potrzebuje psychologa,on uwaza ze jest z nim wszystko ok...

Gość nieudacznicy_he
I w tym tkwi największy problem :-)

Gość a jesli takie jest jego
PRZEZNACZENIE ???????

Gość niudacznicy_he
Totalna brednia z tym przeznaczeniem. Niektórym jest potrzebna pomoc psychologiczna i to wszystko

Gość 666xc
wlwlwlwl ale z ciebie plotkara :P

Gość nieudacznicy_he
coraz bardziej wkrada się to ochydne myślenie amerykańskie, zmaterializowane, gdzie sukces jest bogiem . Takie wartościowanie jest przerażające :-(

wydaje mi się że takie \"nieudacznictwo\" w dużej mierze może być spowodowane wychowaniem przez rodziców, trzymaniem pod kloszem, kiedy rodzice od maleńkiego wszystko za niego robią i we wszystkim wyręczają itp... potem taki człowiek staje się niepełnosprawny życiowo, nie zdolny do życia w społeczeństwie. A Ty www coś tam zamiast obgadywać tak tego sąsiada i śmiać się z niego mogłabyś mu pomóc, częściej z nim rozmawiać, być dla niego bardziej przyjazna itp. może to by sprawiło że chłopak by się przełamał, może on jest po prostu bardzo nieśmiały i zakompleksiony a pod tym pancerzem kryje sie zópełnie normalny facet, może trzeba go tylko \"oswoić\"

Gość lalkajaksięmasz
Największą nieudacznicą i ofermą na tym forum jestem ja, bo nie wychodzi mi poderwanie mej miłości! Po prostu poracha na całego. A wy tu o takich pierdołach prawicie, zamiast mi pomóc jakoś.