Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznica

NAJWIĘKSI NIEUDACZNICY

Polecane posty

Gość gość
Wez go za włosy, przeciągnij po glebie i rzeknij: kochaj mnie, kochaj, bo ujeebie Ci głowke. Co o tym myslisz?:D

Gość wlwlwlwl
ja jestem plotkara?:) oj daleko mi do tego... po prostu zalozony zostal taki topik i wypowiadam sie ,a raczej pisze kogo uwazam za nieudacznika i tyle... ja prosta kobieta..?:) wprost przeciwnie ...pozdrawiam

Gość lalkajaksięmasz
Ech pozdro, ja się w takie sado maso nie bawię. Weźmie się skóra delikatna poociera, porani o glebę i porozrzucane tu i ówdzie kamienie, nieeee, takie rzeczy w 2007? A jak tam na ziemi będą leżały porozbijane szkła? Bo jakiś niefrasobliwy przechodzień je tam bezczelnie zostawił?

Gość gość
Wiesz, blizny nadają męskości:classic_cool::D

Gość dasd
niie meskości tylko pochodzenia z więznienia..

Gość moze jakie wypowiedzi na temat

Gość Kimberly
największą nieudacznicą jest autorka tego topiku...

Wiecie, najgorsi to są takie maminsynki. Mamuśka za nich wszystko robiła, a oni teraz wymagają od nas abyśmy pełniły rolę mamuślki. Zniose wiele ale nudy w łóżku NIE!!Takich nieudacznikow nie toleruje No i jak tu nie mmiec seksu na próbe??

albo kiedy w łóżku trzeba wszystko za niego robić, bo on nie potrafi niczego sam zainicjować....masakra! gdzie się tacy uchowali?

Gość bez seksu mozna zyc

Zaradność też bywa niebezpieczna - przyszła do mnie sąsiadka i pytała się czy mógłbym jej przepchać rurę od zlewozmywaka a to tylko dlatego, że kiedyś wbiłem jej gwoździa w ścianę :)

Gość kto jeszcze

Gość kitora jeszcze miala do czynie
nia z nieudacznikiem ?

Gość dugg
za duzo powiedziane nieudacznik-a moze niesmiala osobka,ktora chowa glowe w piasek jak ktos glosniej powie,

Gość kto jescze jakiegos spotkal

Gość a moze sam nieidacznik jakis
sie wypowie??? kto uwaza sie za najwiekszego nieudacznika i dlaczego ????

Gość a moze by tak
teraz o nieudacznicach,ktore nie umieja nic,bo wszystko za nie robili mama i tata?Obiadku ugotowac-tak,ale z torebki.Zakupy zrobic?tak ale tylko ciuszki.Laske zrobic?nie bo nie umie...Zapraszam do kontynuacji szczegolnie panow

Gość kttttttttooooooo jeszcze

Gość facet student
potwierdzam moja kobieta nie umie gotować, nigdy nie pracowała (jedynie w zorganizowanych wyjazdach), oczekuje że ja jej wszystko zorganizuje, jest humorzasta, nie ma odwagi do seksu, wymagająca a sama z siebie niewiele daje, non stop kontaktuje się ze swoim bratem i rodzicami - efekt izolacji przez rodziców i zbyt bliskich stosunków rodzinnych, dziewczyna ma 22 lata studia a matka wciska jej że powinna mnie zostawić i znaleźć chłopaka z którym się "wybawi" bo jej mąż taki był tyle że ten mąż zabawiał się z innymi i alkoholik z niego. Tragedia nie polecam nikomu:O🖐️

Ja cyba taki jestem bo nie potrafie poderwac a jesli juz to zatrzymac na dłużej dziewczyny.Też mysle że to bledy w wychowaniu bo wychowano mnie na grzecznego chłopaka.A tacy nie mają powodzenia ja się zoriętowałem A 26 lat właśnie dobija.i Prawiczek

" dla mnie nieudacznik to ktos,kto nie daje sobie rady w zyciu,izoluje sie od ludzi swiadomie,nic nie potrafi sam zalatwic ani zrobic i ze wszystkim ma problemy...." To praktycznie ja ale musze przyznać, że poczyniłem postępy. Każdy taki krok kosztuje mnie sporo wysiłku. Jeszcze długa droga przede mną.

Gość jak kto ma 29 lat i nigdy nie
mial dziewczyny ?

Gość darkthrone
zdecydowanie prawiczek i kropka 1987... a do tego sypia z wałem z kołdry, było o tym nawet w TVN...

\"poźniej jak po 30-ce obudzi się samotny to łatwy materiał na potencjalnego samobójce\" :D:D spokojnie, skoczyc tez nie potrafię :classic_cool:🖐️

juz ktos mi składał podobna propozycję, pomine ją milczeniem, bo sposób był nietypowy i jeszcze może gdzies tu wypatrzy :D nie ma to jak liczyć na niezawodnych przyjaciół :classic_cool:

kalinowa, a Ty dlaczego taka chętna do pomocy? i to przy tak prywatnej czynności? :P