Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam więc nie błądze

Dlaczego zazwyczaj ludzie z wadami szukają partnera bez ?

Polecane posty

chodzi mi o jakieś wady wyglądu itp ? Grubsze dziewczyny nie chcą takich facetów, dziewczyna z trądzikiem szuka zazwyczaj z gładką buźką, ludzie na wózkach ludzi zdrowych, z wadami wymowy bez itd.... Czy nie łatwiej i szybciej się kogoś znalazło gdyby oni nie wybrzydzali ludzmi co mają takie same problemy jak oni ?

Gość acccc
np ty mógłbyś wówczas szukać wśród wychowanków szkół specjalnych

Gość aga - 26- latek
chca sobie w ten sposob udowodnic ze nie jest z nimi az tak zle.

czyli z własnej próżności ?

Gość aga - 26- latek
to nie jest proznosc tylko desperacja

dlaczego desperacja ? mi to proznoscia pachnie, w stylu nawet że cos tam.....to patrzcie wszyscy ja tez moge miec itp......

Gość ja tego też nie rozumiem wcale
moja koleżanka spotkała się z chłopakiem poznanym przez internet... ludzie, koleś paskudny, normalnie okropny, a ona jest śliczna! i co się stało? chłopak powiedział, że nic z tego nie będzie, bo ona się niemodnie ubiera !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

Gość aga - 26- latek
Jesli brzydka i pryszczata znajdzie sobie chlopaka takiego jak ona to dla kazdego bedzie jasne ze "swoj trafil na swojego". a ona tak nie chce. chce sie dowartosciowac-cos moze jest z proznosci ale dla mnie to bardziej desperacja. dlatego jest tak malo par miedzy brzydkimi ludzmi

Gość ficpikurel
:D za modnie :D a co miał powiedzieć, że jest za ładna dla niego???

no właśnie ludzie wolą być samemu , stękać na forum, że każdy patrzy na kase wygląd itp zamiast poszukać w swojej półce....

dlatego postanowiłam wreszcie poszukać na swojej pólce :) Myślicie, że pan Mnietek spod zieleniaka mnie zechce? Ma podobne krosty na twarzy jak ja i łysieje w tych samych miejscach. Ponadto pasuja do siebie nasze gusty kulinarne - oboje lubimy zbierane o poranku, jeszcze ciepłe szczurze bobki zbierane w pobliskich kanałach :) Boje sie tylko, że pan Mnietek przerasta mnie inteligencją :(

Gość Beautiful
Zależy jakie to wady.

Gość ja tego też nie rozumiem wcale
ludzie, czytanie ze zrozumieniem .. :o tam jest napisane NIEMODNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Hrabia Monte Chriiisto
i zazwyczaj brylują w tym dziewczyny ...a podobo liczy się charakter ;)

Gość może dlatego żeby
chociaż partner był normalniejszy, i który wyleczyłby z kompleksów, ja mam trądzik i gdyby facet z gładką facjatą by mnie zechaił, to byłabym w siódmym niebie :P

ale bez sensu, ja bym mial jeszcze wieksze widzac nieskazitelna twarz dziewczyny a samemu straszyc......... za kazdym razem jakbys sie widziala z tym facetem to bys czula sie gorsz atak mi sie wydaje

Gość do hrabiego Montiego
drogi hrabio skoro jesteś paskudny, szukaj podobnej sobie i nie wybrzydzaj :)

Nie jestem paskudny :)... nawet komuś się podobam , tylko ja jestem bardzo krytyczny w stosunku do siebie :) ja nie wybrzydzam ...to raczej kobiety wybrzydzaja :)

Gość mewika
gdy głuchy znajdzie głuchą, to ich dzieci mają większe prawdopodobieństwo urodzić się głuche. Jak masz predyspozycje do chorób skury - np.pryszcze i znajdziesz pryszczatego chłopaka, to wasze dzieci prawie na bank bedą później pryszczate. PO TO SZUKAMY LUDZI INNYCH NIŻ MY SAMI- ŻEBY POWSTAŁA JAK NAJLEPSZA KOMBINACJA GENÓW!

Kochaniutka błąd :) Właśnie takie zachowanie powoduje " rozsiewanie" tych szkodliwych genów.. poczytaj o genetyce populacji. Może być tak, że nasze dzieci , dzieci naszych dzieci nie będą miały problemu ale udeży to w pra wnuki itd. U zwierząt gdzie stosuje się inbreed , praktycznie wszystkie niepożądane geny zostały wyeliminowane..... ale u ludzi to nie przejdzie :)

Gość teza autorki jest nieprawdziwa
jeśli mam niezbyt ładną cerę to teoretycznie powinnam szukać chłopaka z piękną zdrową skorą? zapewniam, że tak nie jest. Bo niby po co? Żeby się jeszcze większych kompleksów nabawić? Bzdury piszecie.

Gość Beautiful
Ja szukam najładniejszej jaka tylko istnieje na ziemi

Gość Obinacz do paznokci

Gość mecenas karol
ja jestem idealnym partnerem i mam problem, poniewaz szukam idealnej partnerki, a same pasztety albo zolzy mnie sie przytrafiaja. Najgorzej jak taka na poczatku stara sie byc idealna a potem wychodzi co to za ziolko i jak juz przestaje ja kochac, to mi odejsc nie pozwala.

Gość Beautiful
Może nie ma na ziemi odpowiedniej dla Ciebie

Gość mecenas karol
czasem sie nad tym zastanawiam. Nie chce zeby byl 'prawie' idealna, bo prawie robi duza roznice... mialem duzo kobiet, ale zadna mnie nie satysfakcjonuje. Nie wiem dlaczego kobiety nie potrafia o siebie zadbac, zeby stac sie naprawde interesujacymi dla faceta...