Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda m.

krem z filtrem

Polecane posty

Gość jagoda m.

mozecie jakis polecic?

Gość 20 mg
Avene na dzień odżywczy z filtrem 15 SPF, albo już typowy tylko filtr 20 SPF, 50, też Avene. Wg mnie to dobra firma.

Gość jagoda m.
dziekuje, pytalam na kampanii ale nikt nie odpowiedzial. a jaka jest cena takiego kremu?

Gość jagoda m.
acha i jeszcze jedno. czy 15 spf to nie za malo przy smarowaniu twarzy hascodermem (ten sam sklad co acne derm)??

Gość 20 mg
ok 50 zł., dobre a tańsze są Biodermy, dziewczyny polecały, moja dermatolog też, a i jeszcze SVR ma dobre kremy z filtrem. Wszystkie oczywiście do kupienia w aptekach.

Gość 20 mg
jagoda - nie wiem, czy za mało, nie znam Twojej kuracji, najlepiej zapytaj lekarza, albo ludzi, którzy też tego stosują :-) polecam Ci jednak najbardziej 20 SPF - chyba najbardziej optymalny :-)

Gość jagoda m.
dzieki za odpowiedz :)

Gość cellulit chyba
jagodko lepiej wybierz wyzszy faktor. zeby uzyskac ochrone spf 50 trzeba wsmarowac ok. 2 ml kremu, jak wklepiesz 1,25 ml, to uzyskasz spf 7,1. na opakowaniach rzadko pisza, ze trzeba wsmarowywac tego tak duzo. tzn. pisza, ale w innej formie, ze w testach ochrone spf x uzyskano przy nalozeniu 2 miligramow kremu na centymetr kwadratowy. to brzmi abstrakcyjnie, ale w przeliczeniu na mililitry to wychodzi wlasnie ok. 2, czyli strasznie duzo...

Gość jagoda m.
ok kupie faktor 50, chyba mi nie zaszkodzi lepiej wiecej filtra niz mniej ;))