Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkamaa

Odstawienie tabletek a zajście w ciążę

Polecane posty

Gość kkamaa

Ciekawa jestem po jakim czasie następuje owulacja po dostawieniu tabletek antykoncepcyjnych? Odsawiłam miesiąc temu Pierwsze krwawienie zaliczyłam, Odezwijcie siękobiety I napiszcie ile czasu minęło uwas od odstawienia do zajścia w ciążę? Pozdrawiam

Gość lady_lux
owulacje moze wystapic juz 8mego dnia jesli nie wezmiesz tabletki po7miodniowej przerwie.

Gość onkabiedronka
ja odstawilam w styczniu a w ciaze zazlam w sierpniu dopiero mialam tez tak ze raz jadac na wycieczke, zapomnialam tabsow i nie wzielam 4 a kochalam sie mezem i tez nie zaciazylam :-/

Gość kkamaa
Zastanawiam się czy nie jest tak ze tabletki naj długoterminowe działanie Tabletki brałam jak sobie przypomniałam czasami nawet co trz dni. Chyba rozbudza się we mnie instynkt macierzyński.Kiedyś myślałam ze najpierw trzeba się dorobić,a teraz coś mi się odmieniło. W lipcu kończę studia.Nagle dotarło do mnie ze zanim się dorobię to umrę. Dojrzałam?

Gość kkamaa
Bardzo się cieszę Ciekawa jestem ile jest jeszcze kobiet którym takszybko się udało Pozdrawiam

w pierwsza ciaze zaszlam po 3 miesiacach, a w druga po 5 miesiacach po odstawieniu tabletek.

ja pytałam o to lekarza. Powiedział, że po odstawieniu tabletek dobrze jest zaliczyć dwa pierwsze cykle i potem starać się o dziecko. Jeśli wcześniej będziesz się starać to jest spore prawdopodobieństwo, że urodzisz bliźniaki ponieważ po odstawieniu pigułek jest uwalniane \"nadmiar \" jajeczek:)

Gość gość
kt5nCM0iNn6fmiZ2kzLWyXSS