Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justin32

ORGANIZM TWOIM LEKARZEM

Polecane posty

Gość justin32

www.wiecznezycie.celebs.pl -- organizm jest Twoim lekarzem a Twój umysł po to, aby go wzmacniać do walki każdego dnia. Pozdrawiam Justyna Medycyna Naturalna

cyt.:ORGANIZM TWOIM LEKARZEM 12:20 justin32 www.wiecznezycie.celebs.pl -- organizm jest Twoim lekarzem a Twój umysł po to, aby go wzmacniać do walki każdego dnia. Pozdrawiam Justyna Medycyna Naturalna Justyno, Ameryki nie odkryłaś, zauważył to już Goleman w \"Potędze ciała\" : organizm zdolny jest w >90% nie dopuścić do infekcji chorobotwórczej a nawet ją zniszczyć!!! Ja dodałem: spełniając 4 warunki: 1)prawidłowe odżywianie 2)rekreacyjny wysiłek fizyczny na poziomie potu 3)higiena w pełnym tego słowa znaczrniu 4)pozytywne nastawienie psychiczne Szczegóły na poniższej www

Gość 333
Piesek, masz w linku taki rozdział o higienie jamy ustnej - tam polecają płukanki zimną woda, bo to hartuje i uodparnia na choroby fajnie, tylko mi od tej metody popękało szkliwo na zębach :o Ogólnie te wszystkie zasady tam są bardzo dobre, ale jednak ja sobie zaszkodziłam :(

Gość justin32
oczywiscie w zupelności się z Toba zgadzam .Wiem,że Ameryki nie odkrylam ale ludzie jeszcze musza chcieć ją poznać, aby wytrwać w zdrowiu i witalności.Fajnie ,że Ciebie to nie dotyczy , bo trzymasz się regułl i napewno cieszysz się zdrowiem. Pozdrawiam