Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mfkfurneksidmren

PROSZE O POMOC !!!!! DZISIAJ MUSZE SIE ZDECYDOWAC NA JEDEN Z NICH!!!!!!

Polecane posty

Ta ju偶 troch臋 lepsza, ma szybszy procek i wi臋kszy dysk, ale tutaj: http://www.apollo.pl/store/show_detail/29617 kosztuje 80 z艂 mniej i ma Win XP :) Natomiast wcze艣niej m贸wi艂em te偶 o tym HP: http://notebooki.pl/notebook/pokaz-od-skapiec/2304/ Parametry bardzo podobne do Toshiby, ale ma 2 lata gwarancji i jest ta艅szy o kolejne a偶 170 z艂 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mfkfurneksidmren
nie wiem czemu ale boje sie kupic inny niz toshiba... kazdy wydaje mi sie gorszy... boje sie acera,asusa,hp ze po tygodniu wyladuje w serwisie,duzo ludzi tak mowi... poza tym acer daje tez kamere,glosniki 4 wejscia usb a moze torbe i mysz jeszcze heh to podejrzane ;) przesadzam ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mfkfurneksidmren
ps. ja w necie ogladam kupowac bede u siebie w miescie...

Udost臋pnij ten post

jesli chcesz tanio i dobrze, a acera sie boisz, dobry bylby asus. ceny nie naleza do tak wygorowanych, jak w przypadku laptopow toshiby. poza tym, nie oplaca sie kupowac przestarzalego sprzetu, bo to, co jest teraz nowe i drogie, niedlugo potanieje, nie oplaca sie dokupywac pamieci do laptopa, zakup i dolaczenie jej razem ze starym laptopem kosztowalby tyle samo, co kupienie nowego, lepszego. to, co dzis jest nowoscia, jutro bedzie powszechne, wiec lepiej postawic na nowoczesny sprzet. co do legalnosci... zalezy, jak sie wykorzystuje komputer. na uzytek domowy wywalanie kilku stowek na system nie oplaca sie przy tak wysokiej dostepnoci pirackiego oprogrmowania. ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acer to gownooo

Udost臋pnij ten post