Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baudrillardka

Mój chłopak ma konto na randkach.o2

Polecane posty

Gość Baudrillardka

... a w nich zaznaczoną opcję "nikogo nie szukam, ale spróbuj jeśli masz odwagę". Szlag mnie trafia, zwłaszcza, że dziś tam zajrzałam i zobaczyłam, że nie dalej jak wczoraj się tam logował. Zażądać od niego usunięcia tego profilu czy może jednak przesadzam z tymi emocjami? Co zrobiłybyście na moim miejscu? Dodam, że ja takie konto też kiedyś miałam, ale odkąd jestem z nim po prostu je skasowałam. Jedyne, z czym nie mogę przestać to wchodzenie tam, żeby sprawdzać jego stronę... paranoja ;(

Gość Baudrillardka
nie, bo jest zabójczo przystojny :p

Gość żubrówka z sokiem jabłkowym
Jak ja dobrze Cię rozumiem. Mój ma konto na iLove i nawet nie wiesz jak mnie to wkurza , mimo że ma napisane - niekogo nie szukam - znalazłem. Twierdzi że ma tam znajomych z którymi wymienia maile.

Gość Baudrillardka
nie, bo mi jeszcze go odbijesz:p

Gość nie fair
pewnie jest paskudny jak noc listopadowa i dlatego sie wstydzisz... nie chcesz sie pochwalic swoim"szczesciem?"

Baudrillardka gdybyś spojrzała w moja stopkę zobaczyłabyś, że od ponad 5 lat mam swojego mena (też niczego sobie) więc odbić bym nie odbiła na pewno :P :D

Gość Baudriillardka
przystojnych kochanków nigdy za wielu :p

OK, tym samym zastrzegłam sobie nick. Owszem, jest przystojny ( skąd też podszywacz/ka mogł/a o tym wiedzieć ?;-)), ale etap podziwiania jego piękna cielesnego mam już za sobą. Myślę o nim bardzo poważnie, na pewno wiecie co mam na myśli.

Gość eeeeee tam
Niepotrzebnie się martwisz. Na pewno szuka tam interesujących ludzi z którymi mógłby podyskutować o literaturze wczesnochrześcijańskiej.

Gdyby chciał z kimkolwiek dyskutować na temat literatury wczesnochrześcijańskiej, to zaczęłabym się o niego martwić tym bardziej :P. Co innego, jeśli w grę wchodzi literatura staroangielska;-). W każdym razie wróćmy do tematu...

Gość a wiec ja ja
ja chetnie pogadam o staroangielskiej, anglo-saksonskiej

Gość a wiec ja ja
a ja wcale nie

Gość a wiec ja ja
Znasz Beowulf? To epicki poemat anglo-saksoński, którego autor nie jest znany. Ułożony prawdopodobnie na początku VIII wieku (jedyny rękopis pochodzi z około 1000 roku), jest najstarszym znanym tekstem literatury anglo-saksońskiej. Jest najdłuższym poematem ze wszystkich znanych w dawnym języku angielskim i stanowi w przybliżeniu dziesiątą część całej literatury anglo-saksońskiej. Rękopis nie posiada żadnego tytułu, ale od początku XIX wieku jest on znany jako Beowulf. Akcja toczy się w VI wieku w Skandynawii i zawiera wiele aluzji do innych germańskich legend i bohaterów. Nie ma dowodów, aby kiedykolwiek żył szwedzki książę Beowulf, chociaż niektóre fakty z poematu zostały potwierdzone przez badaczy historii. Poemat posiada ponad trzy tysiące wierszy. Pierwsza część mówi o tym, jak Beowulf przybywa do Danii, aby pomóc tamtejszemu królowi, którego kraj od dwunastu lat jest nękany przez ogra Grendela. Beowulf, z czternastoma towarzyszami, pokonuje potwora, a później również jego matkę, która stara się pomścić syna. W drugiej części, po pięćdziesięciu latach rządów Beowulfa w jego rodzinnym kraju, toczy on swoją ostatnią bitwę, tym razem ze smokiem, który sieje przerażenie wśród jego ludu. Chociaż zdołał go pokonać, to jednak Beowulf sam ginie w walce. Poemat kończy się pogrzebem króla-bohatera. Poemat posłużył za źródło do inspiracji dla wielu książek i filmów, takich jak chociażby Władcy pierścieni Tolkiena, oraz dla filmów Trzynasty wojownik czy Beowulf.

Gość a wiec ja ja
no coz nekal kraine rzadzona przez Hrothgara wiec nie dziwne ze Beowulf probowal go pokonac ale to prawda, to co zrobil z nim i jjego matka to masakra:)

Gość a wiec ja ja
ale ja tego nie pisalam powyzej ! ten dlugi wpis hmm

Gość a wiec ja ja
pisalas!

Gość skazananasukces
Naprawde wierzysz, ze ma konto i nie pisuje z lalami????

Gość duperelki
mi by sie to nie podobalo, wogole co za jazdy sa z tym netem i zwiazkami