Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34 Robert

Mam ogromny problem. Paskudny zapach.... Nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość 34 Robert
Badania sobie robiłem - nic nie wykryły. Nie mam żadnych krost. Jedyne objawy to wilgotny penis i ten okropny zapach:( Nie wiem co jest. Trwa to już od 4 miesięcy. Nie swędzi mnie ani nic takiego. Byłem tylko u jednego lekarza, on nie wie co to może być. Ale inny też by pewnie nie wiedział, zrobiłem parę testów i wszystkie negatywne. Zastanawia mnie ta chlamydia, wyczytałem że ją trudno wykryć i że test nie zawsze to wykaże. Myślicie że to może to ?

Gość 34 Robert
Nie wiem co mam teraz robić i jak to zrekompreosować, żona ma niechęć do seksu ze mną. To nie sprawiedliwe że mi się to przytrafiło.

Gość dupecka
hahah ale amsz wał.. gahaha obśmiałam sie jak fretka..masz za sowje..zdradziles to masz zwałę;p buahahaha pewnie jak ci jedzie to zona sie modli czasem zebys baka puscil co choc na chwile ten zapach powstrzyma hmm? hehe powodzenia w dalszym zyciu erotycznym:) znajdz tamta dziewczyne..ona tez pewnie ma zapaszki ne z tej ziemi to sie wpasujecie:D

Gość 34 Robert
Napisałem tu z myślą że ktoś mi coś doradzi, co mam robić. Proszę o pomoc i nie dogryzanie. Jestem na okropnie zdołowany:( To dla mnie wielka tragedia i przez to w moim związku się psuję.

Gość 34 Robert
Ja próbowałem wodą utlenioną polewać - nic nie pomogło. Dziewczyna wyglądała naprawdę zdrowo, miała z 10 lat ode mnie mniej. Była zadbana i czysta. Same majtki miała na sobie za 150zł (widziałem takie w sklepie). Aż nie chce mi się wierzyć że coś mogło z nią być nie tak. Tryskała energią.

Gość dupecka
haha to jakis kit z tym topikiem..gacie za 150 zeta? chyba snisz;p nawet w skklepie takich nie ma.a przynajmnije nie w takich do ktorych ty chodzisz;p hahaha lepiej sie przejdz po aptekach czy drogeriach zamiast damska bielizne przeszukiwac.

Gość nnnnn222
buehehe ale miałes pecha :P na jednym forum czytałem takiego samego kolesia - tylko że on był prawiczkiem i postanowił stracic cnote z dziwką - miał chyba ze 20 lat o ile pamietam sex w gumce!!! i zaraził sie od niej jak to okreslił \"smrodem\" :o zadnych zmian skórnych zadnych wysypek tylko odtrazajacy odór i u niego to trwało 2 lata :) nie pamietam co tam było dalej ale jak dwa lata z tym chodził to raczej ci nie przejdzie - prawdopodobne jej flora bakteyjna zadomowiła się na twoim ochydnym fiucie i tego nie zwalczysz bo to sa bakterie które ma kazdy - tylko ze te twoje smierdzą , widocznie powstała jakas zjadliwa krzyżówka i teraz masz juz przechlapane do konca zycia

Gość dupecka
albo wiesz co..wyzuj mietowa gume do zucia i potrzyj sobie wacusia..hmm grunt to swiezy oddech:)

Gość Prowoookaaacja
he he he, wykąp wacka w kwasie solnym i będzi git Albo pozostaje niestety amputacja. Wybór jest twój, eunuchu :P

Gość nnnnn222
ale gumka ci nic nie pomoże bo tamten drugi kolo zabawiał się z dziwka w gumce ...niektóre z kobiet sa chyba jakies trefne 😭

Gość 34 Robert
Miałem nadzieje tutaj dostać jakąś wartościową rade, ale chyba niedostane. Jesteście okropni. Mam okropnego doła. Zrobiłem coś głupiego i tego żałuje. Chciałbym żeby to się skończyło. Jestem porządnym facetem, bardzo kocham swoją żonę. To co mi się przytrafiło jest okropne.... Ludzie gdzie macie sumienie, co z wami? Ja zawsze starałem się być ok i wszystkim pomagać. To poważna sprawa i mam nadzieje ją rozwiązać.

prosze,teraz niech kazda!!!!!!! i kazdy z tych co maja tyle \"wspanialych\"kopow dla czlowieka w potrzebie pomysli:gdy on zdradzi-macie dla niego wszystkie mozliwe,nawet te najbardziej okrutne ciosy,jakie sa na swiecie,gdy zdradzi ona-macie dla niej wszystkie mozliwe,nawet te najbardziej absurdalne wytlumaczenia. wtedy winni sa wszyscy wokol procz niej,a najbardziej on-czysta schiza...

Robert - jeśli Twój lekarz nie potrafi Ci pomóc, to idź do drugiego, trzeciego, czwartego... Trafisz w końcu na kogoś, kto Ci pomoże.

Gość ppppp
ej a mocno byles pijeny? moze nie pamietasz kogo miales pod soba! moj znajomy dymal koze kilka lat temu i do dzis wali i juz nie jestesmy kolegami :) hehe masz pecha

Gość 34 Robert
Wybiorę się do kolejnego lekarza bo zależy mi na usunięciu problemu. Jednak nie wieżę żeby kolejny lekarz miał mi pomóc. Przeszedłem już wiele testów i one by coś wskazały jak było by coś nie tak. Trochę mi brak wiary, co kolejny lekarz może pomóc? Nie wiem co było nie tak z tą dziewczyną... pamiętam że spytałem się jej czy jest zdrowa, odpowiedziała że jest. Powiedziała że nie jest łatwa i miała tylko 2 mężczyzn przede mną. Zaufałem jej, chyba nie miała powodu kłamać.

Robert - jeden lekarz bywa na takich kursach szkoleniowych, inny na innych, jeden czyta inną literaturę fachową inny inną, ... Po prostu odwiedzając większą liczbę lekarzy zwiększasz swoje szanse na wyleczenie. Czytałam kiedyś o jakimś wrednym gatunku grzybka. Dotyczył stóp i też niemożliwego zapachu mimo higieny. Prawie nie do wyleczenia. Można było go załapać nawet mierząc po kimś obuwie w sklepie na boso. Może to coś w tym stylu, tylko, że na członku?

może to gronkowiec - nie wiem jednak na 100% czy można go mieć w okolicach narządów płciowych, ale jest to nieciekawa sprawa. Aby to spawdzić musisz zrobić specjalistyczne badania pod tym kątem, wiem, że w przypdku gronkowców np. dróg oddechowych przygotowują indywidualnie dla pacjenta konkretny lek

gronkowiec to bakteria - nie musisz więc miec takich objawów jak przy chorobach wenerycznych czy grzybicy

hehehehehehe...... :D :D :D i dobrze Ci tak :P trzeba było zony nie zdradzać ;) teraz uważaj zeby ona Cię nie zdradziła ze względu na Twoją przypadłość. przeciez ona na pewno jest w takim wieku ze potrzebuje seksu, a ileż można cos takiego wytrzymywać? :) wątpie, że permanentnie.

Gość ajm siur
haha "powiedziala, ze jest zdrowa i nie jest latwa", a co miala powiedziec?mam hiva, rzezaczke, bzykalam sie z kilkudziesiecioma w zyciu, misku wez mnie???hahahaha

oj Robert wszyscy ci wtykaja jak mogaidobrze... najpierw piszesz ze ona cie uwiodla i byles nawalony a pozniej ze spytales sie czy jest zdrowa, Simon tez nie chcial w gumie

Gość zboczona starucha
Oj Robercie, Robercie! Dziwisz się że tak wszyscy na Ciebie nalatują? Przeczytaj jeszcze raz co pisałeś - sam ich prowokujesz. Robisz z siebie świętego męczennika, którego spotkało coś niezasłużonego a w dodatku to stwierdzenie że pytałeś ją czy zdrowa ... Chyba jaja sobie z nas robisz. A teraz do rzeczy. Mają rację ci którzy piszą żebyś poszedł do drugiego a nawet trzeciego lekarza. Ja bym dodała, żebyś poszedł prywatnie bo za pieniądze lekarze zupełnie inaczej leczą (przeważnie). Jeśli okaże się że to zaraźliwe to niestety ale będziesz musiał przyznać się żonie i ponieść konsekwencje, bo będziecie musieli oboje się leczyć.

Gość emefka
ale sie usmialam czytajac ten topic :D hahaha macie niezmieskie hasla ludzie :) respect for all :D Robert nic dodac nic ujac... zdradziles, nie bede Ci nic zyczyc bo chyba juz powinienes sie domyslic jaka jestes swinia ale prosze cie o jedno nie pisz jaki Ty jestes porzadny i jak kochasz zone,,buahahaha bo padne pod komp. pozdrawiam

Gość Mały febanka
A wy kobiety co żeście się tak uczepiły biednego Robusia.....gdzie podziała SIę WASZA chęć do połykania.... Za pierwszym razem trafił w samo sedno sprawy,ze skutkiem niestety śmiertelnym........Robercie było to tzw. Pyrrusowe zwycięstwo

Gość 666l
a nie boisz sie że twoja żona to przeczyta ? zakładam że imie i wiek zmieniłeś ale i tak na pewno by sie połapała

Gość ciociadobrarada
Robert, ja miałam to samo i wydaje mi się (nie mam 100% pewności), że się zaraziłam. Poszłam do lekarza, smarowanie i środki doustne ... minęło dosłownie w pare dni. Dobrze Ci radzę, zmień lekarza bo niestety nie wszyscy wiedzą co robią. Ja od razu poszłam prywatnie i diagnozę miałam bez zbędnych badań. To zwykła infekcja bakteryjna, nic się nie przejmuj, tylko od razu idź prywatnie.

Gość tak se myślę że
Robert - przypuszczam ,że to grzybica kup w aptece maść Clotrimazolum powinno przjść po tyg . Natomiast jak zacznie nawracać konieczny będzie antybiotyk. Powodzenia