Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama-

dlaczego ciągle sama...

Polecane posty

Gość zwykly-niezwykly
to bylo glupie

Gość monia-obciągara
A ile masz w spodniach? Jak mnie mniej niż 25 cm to ja sie zglaszam.

Gość abcdefghijklłnoprstówxyz
Sama-> kiedy czytam co napisalas to tak jak bym czytala o swoim zyciu. Popadam w jakas frustracje,dookola otaczaja mnie same pary,sami zakochani w sobie ludzie,jak ja im zazdroszcze,jestem w twoim wieku.Jejku ile mozna czekac,ten topik to takie wzajemne nakrecanie sie,ale tak tylko chcialam napisac.Nie wiem czy w akcie desperacji nie zwiaze sie z kims bez uczucia z mojej strony,chyba wszystkie kolezanki,znajomi z liceum maja swoje drugie polowy,wychodza za mąż,żenią się,mam wrazenie że są 100 mil świetlnych dalej niż ja,czuje sie przy nich jak dziecko,dlatego unikam spotkan z tymi ludzmi,unikam pytan w stylu:"No jak tam spotykasz się z kims????" :-(.Coz za zycie.Nic ino płakac.Chcialabym zyc normalnie!!!!!!!!!!

Ludzie, nie narzekajcie tak! Jesteście młodzi, bardzo młodzi. Zakochać można się i w wieku 50 lat, na miłość nigdy nie jest za późno. Ja poznałam swojego narzeczonego dokładnie w moje 27 urodziny, teraz mam 29 l. i w wakacje się pobieramy. Zamiast narzekać powinniście coś robić w tym kierunku, żeby nastąpiły jakieś zmiany. Przede wszystkim nie izolować się od ludzi. Głowa do góry!

Gość zwykly-niezwykly
monia pobawie sie w jasnowidza: oj, cos niziutka jestes. I na dodatek twoj nick pasuje do twych poczynan. Nieladnie !

Gość tez sam...
forgotten girl, tylko ze kto chce do 50tki czekac to jest wlasnie to co napisalo abecadlo, ja sie juz boje ze trafie na kogos z kim normalnie bym sie nie zwiazal, tylko dlatego ze juz bedzie mi tak bardzo kogos brakowac i wiesz, ja sie nie izoluje.. no moze sie izoluje, ale i tak mi ludzie nie daja sie izolowac ;) i wiem ze moze narzekamy sobie tutaj, ze cos trzeba zrobic w tym kierunku tylko co jak znowu w decydujacej chwili znowu bedzie pustka w glowie czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale zawsze w koncu jest ta blokada, ktorej nawet zrozumiec ja sam nie potrafie