Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoWY NIeDoSwiaDczoNy

Do KoBiEt kToRe PoMoGa

Polecane posty

witam mam nadzieje ze odpowiecie mi na moje pytanko:) a wiec jestem niedoswiadczony w sprawcach seksu i narazie uprawiam tylko petting. Chcialem sie dowiedziec jak najlepiej lubicie jak facet pieci was jezyczkiem(minetka).. Prosze o odpowiedz poniewaz chce aby mojej dziewczynie bylo ze mna wspaniale:) Z gory dzieki pozdrawiam:)

Gość pkm ikjnh
każda kobieta lubi inne pieszczoty, sa rozne sfery na łechtaczce i kazda kobieta ma swoje osobiste preferencje. Ja osobiscie uwielbiam jak mój męzczyzna jezykiem piesci lechtaczke i dodatkowo pracuje paluszkami... :)

Gość pkm ikjnh
nie zawsze ;)

dziekuje za odpowiedzi i prosze o wiecej:) a czy np sprawia przyjemnosc dziewczynie gdy liz ja na pocztaku ale byez rozchylania plateczkow?

Gość w zAsAdZiE tO zAlEżY oD
wIeKu KoBiEtY.. jeśli piszesz zaciętym shiftem to na 100proc jesteś szczeniakiem w gimnazjum (nikt inny w ten kretyński sposób nie pisze, tylko 14latki na swoich blogaskach:o) więc na sex to stanowczo za wcześnie!! spać ale już bo się jutro na gimbusa spóźnisz!

chciałem zostać żigolakiem ale mam 150 cm wzrostu, 14 lat, dużo pryszczy i 85 kg wagi. mam preferencje?

mam 18 lat..podnosze temat

Gość w zAsAdZiE tO zAlEżY oD
oooooo szook - 18lat.. w życiu nie uwierzę.. sorry - 15 latki już uważają taki "styl" pisania za obciach więc.. [odp bo mnie to ciekawi naprawdę - notatki też tak piszesz? albo na gg? przecież to zajebiście wkurwiające..????]