Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini_______

Bylan na SOLARIUM tylko na 8 MINUT a wygladam jak burak!!!help!

Polecane posty

Gość OOOO
"cos podobnego mialam pare lat temu jak przegielam przed studniowka ale wtedy weszlam na 20 min na wlasna odpowiedzialnosc" : O niezły z ciebie kamikaze. przeciez to szalenstwo :O

Gość mini_______
oooo---wtedy to byl moj blad i glupota po prostu nie wyrobilam sie przed studniowka isc na pare seansow wiec jak poszlam to na dobre... wiem ze poszlam ladnie spieczona ale juz mnie na szczescie nic nie bolalo iw miara zbrazowialo i wtedy to moglam mniec do siebie samej pretensje ale teraz ... to chyba kara za grzechy mlodosci:) tzn grzechy sprzed 3 lat,mam slodkie 22:-)))

Gość mini_______
miec sorry :););) nie chce sie nic wymadrzac itd ale w niemczech hest na SERIO tak ze wchodzi sie na 2o min i wychodzi ladnie brazowa! to kosztuje pl 12 euro wiec dosc drogo,nie chodzi jednak o kase tylko o fakt ze tam sie tak nie popale po tyli min a tu po 8 . czy naprawde u nas maja takie szkodliwe lampy przeciez to niebezpieczne,az strach pomyslec co maja ludzie ktorzy maja jasna karnacje i ciezko sie opalaja ja mam tzw szybko i na brazowo opalajaca sie skore,nie rozumiem tego..;( cos nie ma co stekac za pare dni dam znac czy mi zbrazowialo i nastepnym razem wejde na 2 minuty :(:(:(

Gość grzybiarka
masz przegrzanie organizmu zastosuj sie do moich poprzednich rad pij wodę mineralną niegazowaną .... wypij jedną szklanke z troszkę osolon wodą mineralną i zlaź juz z kompa ;) niech organizm odpocznie bo jest w lekkim szoku i kup pantenol na oparzenia http://vitamarket.pl/sklep/p150-Pantenol-pianka-do-ciala-i-twarzy-na-poparzenia-sloneczne.html mi ją polecono w aptece spij dzisiaj pod przescieradlem

Gość grzybiarka
ale kolderke miej pod ręką ;) do jutra za bardzo nie przejdzie...kup ta pianke ona jest dobra...mi pomogla jak kiedys spieklam dekolt :O i ogolnie przegrzalam tez sobie organizm i czulam sie tak ze juz chcialam na pogotowie leciec :O

Gość mini_______
grzybiarko dzieki za rady! dobra dusza z ciebie dzis jest juz lepiej,czerwien przechodzi wbraz ale caly czas jeszcze pali teraz to juz chyba tylko lepiej bedzie jeszcze raz dziekuje za rady pozdrawiam was