Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona wawa

i znów ona.....przyjaciółka

Polecane posty

Gość zona wawa

prosze doradzcie mi jak mam uwolnic swój związek,małżenstwo od cienia kumpeli meza z pracy.Twierdzi ze tak mu sie zajebiscie z nia gada a teraz juz ma tajemnice przedemna zamiast pobyc ze mna i swym synem w domu bo i tak mało czasu mamy dla siebie.Ostatnio mam wrazenei ze to nei a ona powinna byc jego żona i ze slub wzioł tylko przez dziecko :(

Gość napisz wiecej o co chodzi
ile macie lat i iile ma przyjaciółka, jak długo jestescie razem, jak długo byliscie znaim wzieliscie slub? ile ma wasz syn? wzieliscie slub z wpadki?

Gość zona wawa
jestesmy razem od prawie dwóch lat.Slub i tak mielismy zamiar wziasc ale pojawienei sie syna tylko to przyspieszyło i wzielismy cywilny.Ja mam 20 on 24 a ona niemam pojecia.synek skonczył 3 miesiace ale od czasu kiedy byłam w ciązy jeszcze słała smsy,maz mówił jak mu sie dobrze z nia gada itp. ale jajuz niemoge życ tak gdzie czuje jej obecnosc.A dzis zapowiedział ze wyjdzie wczesniej bo ma tajemnocza sprawe z nią do załatwienia.Mam ochote jej nawrzucać. :(

A może byś i Ty z nim pogadała? Człowiek poza związkiem poszukuje tego czego w związku nie ma. Posłuchaj go, tego co mówi o swojej pracy, zainteresuj się, porozmawiaj z nim o tym. Pomyśl o tym czym się interesuje, zainteresuj się tematem, pogadaj z nim. Pytaj go o jego zainteresowania, przemyślenia, interesuj się nim. A ją zostaw, nie będzie ona to inna. Ona mu daje to czego w domu nie znalazł, zastanów się właśnie nad tym co to jest!

Własnie, ona daje mu to czego ty nie dajesz, moze intelektualną rozrywke? jestescie bardzo młodzi, wzieliscie slub z wpadki, uwazaj! zadbaj o męża i nawet niech ci do głowy nie przyjdzie jej wrzucac, chcesz sie tak poniżyć? daj spokoj... rozmawiaj z męzem. i dbaj o małzeństwo, bo cos czuje ze to sie sypnie. za młodo wzieliscie slub, za młodo....

Gość jestes dla niego nie atrakcjyj
na

Słuszne rady. Ja od siebie tylko dodam, że to nie tamta kobieta jest \"winna\", ale właśnie Twój mąż! :( Ale pretensjami do faceta mało wskurasz, co najwyżej jeszcze pogorszysz Wasze relacje. Trzeba pogadać, na spokojnie, BEZ wyrzutów, dowiedzieć się, czego mężowi brakuje, co daje mu tamta kobieta, itp. Poza tym pamiętaj, że to młody facet i być może jeszcze nie dorósł do roli ojca. Dlatego po częsci unika pobytu w domu, całego tego zamieszania, a z tamtą miło i spokojnie spędza czas. Może z nią gada o swoich pasjach, zainteresowaniach - a w domu z Tobą? Pewnie tylko dziecko, problemy, obowiązki... :(

Denerwuje Cię w tym chyba najbardziej to, że ona jest dziewczyną, a zatem postrzegasz ją jako swoją rywalkę. Ale czy ta znajomość źle wpływa na Twojego męża, czy jest coś co możesz mu zarzucić w związku z tym, że się przyjaźnią? Nie możesz mu mówić z kim może się kolegować, a z kim nie. Być może o pewnych rzeczach Ci nie mówi, licząc na jej spojrzenie \"z zewnątrz sprawy\". Ale czy Ty o wszystkich chcesz rozmawiać ze swoim mężem? Czy nie ma takich rzeczy, o których wolisz rozmawiać z kimś innym? Kochana odrobinę zaufania. Każdy na to zasługuje. Sama siebie nakręcasz. Nie wolno Ci tak myśleć, że mąż jest z Tobą tylko z obowiązku. On napewno bardzo Cię kocha. Staraj się zainteresować go właśnie swoimi problemami, sprawami...Daj mu znać, że jego zdanie i spojrzenie na świat bardzo liczy się dla Ciebie. Rozmawiajcie, dyskutujcie. Nie odsuwaj się od niego, tylko dla tego, że poza Tobą inni ludzie też są mu potrzebni do życia. Dla niego zawsze TY będziesz na pierwszym miejscu :)

Gość zona wawa
'cichy szept" dziekuje za mile słowo pocieszenia,otuchy,rady jak tylko bedzie miał wolene zaplanuje dzien badz wieczór we dwoje,wyjasnimy sobie wszystko.Mąż pracuje w nocy w hurtowni a w dzien odsypia i w tygodniu mało ze soba czasu spedzamy a ona pracuje z nim i tu ma 'przewage",jak widze jej zdjecie w jego telefonie to az korci mnie by pokasowac.

Gość klucz5
fotke w telefonie ? spal by pod dzrzwiami z komorka na glowie!

Gość zona wawa
ta ma kilka na bank dwie całej jej postaci i jak lezy na łózku ale złapane tylko od biustu w góre (przesłałam mu),a niewpuscic go domu nie moge bo mieszkamy z jego babacia wiec ona by go wpusciła a mi by sie dostało,wkoncu ukochany wnusio

Gość klucz5
nie pozwol na to ! to ty jestes jego przyjaciolka . Albo zacznij udawac ze ty tez masz kogos z kim mozesz porozmawiac jakies telefony , lub udawaj ze z kims rozmawiasz , nie daj sie musisz wzbudzic w nim zazdrosc, zainteresowanie itd

Gość dziewczynka12345
oj nie spodobalo mi sie to, ze ma zdiecie w komorce, moj facet mial kiedys sporo zdiec w ipodzie swojej bylej, strasznie mnie to wkurzalo, wkoncu je usunal, rozumiem Cie bardzo dobrze...

Gość dobrze radzę
Kobieto, krótka piłka z takim fagasem: albo ja albo ona! To ty jestes jego żoną i przyjaciółką, to twoje fotki i waszego bobasa powinien nosić w komórce, a nie jakiejś obcej wywłoki!!! Powiedz mu wprost, ze sobie nieżyczysz takich zagrywek i wszystko. A jesli nadal bedzie tak ochoczo lgnął do przyjaciółki to zamień jego życie w piekło! Walcz o niego, on ci kiedys za to podziękuje.

Gość dziewczynka12345
bardzo dobrze, powinnas walczyc o niego, macie dziecko,jestescie rodzina, rozmowa w 4 oczy szczera !!!