Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Teraz rozumiem dlaczego co niektorzy odeszli z kafeterii !!!

Polecane posty

Niektorzy po prostu nie umieja sobie tego olac! Pamiętam jak tylko tu przyszlam, wtedy mi sie podobalo, dzis coraz rzadziej mam ochote tu zaglada :O skad w ludziach tyle jadu? tyle podejrzen? :O gdyby tylko wiedzieli ze wywolają szum wokol siebie od razu by cie oskarzyli doslownie o wszystko :O jak mialam 100, nawet 1000 wpisow nikomu nic nie przeszkadzalo, dzis nie mozna sie nigdzie odezwac bo jestem denna, zalosna, bo zakladam prowokacje :O prawda jest taka ze ja w przeciwienstwie do niektorych nie zamieniam sie w pomaranczke i nikogo nie obrazam :O nie zawsze musze uznac czyjąs racje, ale to chyba nie powod zeby kogos wyzywac od szmat, idiotek i debili :O nie bede pisac ze kafe schodzi na dno, bo bylo to juz powiedziane setki razy i nic sie nie zmienilo :O

Gość masz racje mam te
same odczucia.

Gość anettte
Zgadzam się z Tobą Sweet Dreams. Kafe zeszła na psy....:O Szkoda zdrowia, aby tu pisać. Napiszesz co myślisz, to tylko Cię zjadą:O

Gość masz racje mam te
i taki mały odzew na topiki o potrzebujacych ludziach albo zwierzętach:O

Gość anettte
mhmmm... a topiki o durnych tematach w dodatku zwykle zmyślonych prowokacjach, aż tętnią życiem.....:O

Zgadzam się również i ja, niestety. Zresztą na kafeterii poziom się obniża już od dłuższego czasu. Ja zaczęłam tu zaglądać 4 lata temu i wtedy było super. Fajni ludzie, fajne tematy, nikt nikogo nie obrażał nawet jeśli się nie zgadzał. Szkoda, wielka szkoda... :o

Gość masz racje mam te
tak na durnych topikach az sie roi od wpisów.

ludzie nie maja czasu pomoc w problemie bo calos egzystencji na kafe pochlania im wyzywanie sie na innych ludziach :O nie wiem co oni po tym czują? ulge jakąś ? :O ale co prawda to prada, strach miec wlasne zdanie :O i kazdy dzial ma swoja domene: np. zycie uczuciowe: \'\'rzuc go\'\' \'\'ales ty durna\'\' \'\'zdradza cie\'\' :O ciaża, porod... \'\' pewnie masz juz rozjechana pizde\'\' :O \'\'wy jestescie tylko rozplodowkami\'\' :O zycie erotyszczne: \'\'ty dzwiwko, szmato, kurwo itd.\'\' gwiazdy,seriale: \'\'ale ona obrzydliwa, a jakie ma nogi widzieliscie jej twarz, boze przeciez to paszczur\'\' :O

Jak tak sobie czytam o tym odwiecznym obniżaniu sie poziomów, dochodzę do jednego wniosku. Dno jest nieosiągalne jak rów mariański.

Gość anettte
kafe to coraz częściej miejsce dla frustratów wyżywających się, dowartościowujących się, chcących podnieść swoje ego....:O kiedyś było zupełnie inaczej generalnie- więcej kultury, mniej chamstwa wulgaryzmów.... rzeczywiste problemy a nie chore prowokacje...

Gość anettte
Sweet Dreams- 100% racji!!!

{ kiedyś było zupełnie inaczej generalnie- więcej kultury, mniej chamstwa wulgaryzmów...] Generalnie napisałaś tz trzecią prawdę.

Myrevin > Kolumbem nie jestem, bo wilekiego odkrycia nie dokonalam ;) a to co sie dzieje zauwazylam juz dawno, teraz po prostu zaczyna mnie to juz wk.... 😡 mam ochote zmienic nick i zacząc dogryzac tym pajacom, ale tego nie zrobie bo momentalnie stalabym sie czescią tej chorej spolecznoci, a tego nie chce wilokrotnie dziwne elementy tego forum jak np mr. k.l.o.t.z podkreslaly ze oni są tylko tworami kafeterii bo kafeteria choduje sobie chorych ludzi, albo sprawiam ze zdrowy staje sie chorym :O

{ Sweet Dreams moze i sie z Toba zgodze....ale co to zmieni ? } Parafrazując.. z młodych forumowiczów i gniewnych wyrosną starzy.. itd.

Masz rację kafe \"schodzi na psy\" jak mniemam chyba cały świat - ale wracając do rzeczy - wystarczy spojrzeć na \"POLECANE\" same moralne buble: kochanki, anal, damska masturbacja... moderatorzy widzę nadają wysokie loty kafe...

nie wiem co z tym mozna zrobic i co to zmieni? chyba nic, bo do tych ludzi nie da sie dotrzec teraz jest kilka zgadzajacych sie ze mną osob, ale poczekekajmy cierpliwie, zaraz znajdzie sie tu ktos taki, o kim pisalam :O

Gość masz racje mam te
ale tez dzieki kafeterii poznałam pare fajnych osób i w realu utrzymujemy kontakt:) Teraz tylko sporadycznie tu jestem.

Gość anettte
na pewno nic to nie zmieni ja pisałam na tym forum od ponad 3 lat pod stałym nikiem, ale pare miesięcy temu dałam sobie spokój, sorry, ale już mi się kafe zaczęło odbijać, teraz tylko raz na czas na pomarańczowo coś wtrącę;)

🖐️ Deska, jak tam dzisiaj? Podrzucić Ci mineralkę:D??? A co do tematu, zgadzam się, czasem bym chciała coś napisać, ale jak widzę jak się tu ludzi gnoi to się odniechciewa:(

{ .. moderatorzy widzę nadają wysokie loty kafe..} Jasne... ci co na nim piszą nie mają na to żadnego wpływu. :o

Gość masz racje mam te
i jeszcze zauważyłam, że takie chamidła mają tutaj swoich wielbicieli niezaleznie od tego co piszą:O

Gość /łączenie tematów/
Zgadza sie, Sweet Dreams. Tylko pamietaj, ze to ludzie tworza forum. Wtedy byli fajni - zyczliwi, myslacy, zabawni i taktowni (w znakomitej wiekszosci). Zastanawiali sie chwile przed sformulowaniem tematu, zeby byl ciekawy dla wielu. Ignorowali , a nie nie komentowali posty polglowkow i wiedzieli co to kultura wypowiedzi na forum.

chodziło mi o to, że takie tematy nie musą być w polecanych - bo są żałosne - jeśli ktoś tam coś chce wpisywać to i tak sobie topik odnajdzie...