Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Teraz rozumiem dlaczego co niektorzy odeszli z kafeterii !!!

Polecane posty

Gość przykre to bardzo
A ja mam swoje 3 temyty z normalnymi ludzmi i tam sie udzielam...Wiem kto jest kto "znamy" sie troche a na pomaranczowe wogole nie reagujemy. bo zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial cie wyzwyc itp. To forum to tez odzwierciedlenie ludzi, ktozy tylko tu maja odwage "pokazac twarz" i sie wyladowac. Ja tez jestem w szoku do czego tan swiat zmierza... pesymizm, chamstwo, wulgaryzm... i tak malo ludzi szczesliwych...

Kilka lat temu kafe byla fajna, bo nikt nikogo nie wyzywał i było kulturalnie. Ale z każdym kolejnym rokiem jest coraz gorzej. Kiedyś wypowiadałam się częściej. Ale po tym jak kilkakrotnie zostałam zwyzywana od szarych myszy, idiotek, bladziar (bo gdzieś napisałam że nie chodzę na solarium), odechciało mi się. Nie jestem jakimś narcyzem, ale te moje wypowiedzi chyba nie były jakoś specjalnie głupie, więc nie wiem o co chodzi;)

\"Średnie czasy, średnia klasa...\" można by powiedzieć. Albo: \"Do palącej się lampy lecą wszystkie owady w tym weile niemiłych\" - też można. Albo \"Jako na górze tako na dole\" - forum więc jawi się jako odzwierciedlenie naszej ukochanej władzy świeckiej i tej drugiej. Jak kryminaliści są ministrami to co wymagać kultury od frustratów?

Gość tez pomaranczowa od jakiegos c
ja sie niedawno tu udzielalam na czarno, mialam sporo wpisow, moze niekoniecznie jakis bardzo glebokich i madrych, ale myslalam ze kafe to miejsce gdzie mozna do wszystkiego podejsc z dystansem - tzn chcesz sie powydurniac to wchodz na smeiszny topik o glupotach, bo takie tez sa potrzebne, jak potrzebujesz rady zaloz o tym topik, a znajda sie ludzie ktorzy ci pomoga. teraz juz wiem ze niestety tak nie jest, bo i tu i tu masz wiecej niz 50% szans ze zostaniesz zjechana, a nie daj Boze miec inne zdanie niz wiekszosc bo od razu jestes "idiotka, ignorantka, debilka co nie zna zycia, dzieckiem z gimnazjum" etc. kafeteria to siedlisko zakompleksionego robactwa, ja podziekuje 🖐️ ps/. bywam na innych forach, tematycznych rowniez na ktorych sa awatary, niektorzy tam wstawiaja swoje zdjecia, obojetne czy sa ladni czy przecietni, nikt ich za to nie jedzie, a tu wystawisz zdjecie i nie dosc ze zostaniesz zezwany to zezwa twoja matke, ciotke, babke i praprzodkow, no bo z taka twarza ktos cie splodzil :o jezus....