Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zack22

Lepiej byc bogatym i glupim czy biednym a madrym??

Polecane posty

Mam kumpla ktory ma w glowie sama sieczke,ale ma kasiastych rodzicow,moze miec wszystko. Ale jest tak glupi ze mozna mu sprzedac kota w worku. Ja za to nie jestem ta dobrze sytuaowanym,ale w glowie mam poukladane. Co wg was jest lepsze? PIENIADZE NIBY SZCZESCIA NIE DAJA,ALE MOZNA JE ZA NIE KUPIC...

Gość sangria
Jak ktoś jest mądry to zna sposób na to by byc bogatym :D

Gość bogaty+biedny
Jak ktoś jest mądry to nigdy nie będzie biedny. Bogactwo to rzecz względna... Znasz przysłowie - lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć. Ale jeśli chodzi o życie - często jest tak, że pogoń za pieniędzmi powoduje brak czasu dla rodziny, a gdzie jak nie w rodzinie uczymy się życia i mądrości? Twojemu koledze należy tylko współczuć, ale pewnie znajdzie madrą partnerkę i wszystko się ułoży.

Gość Fantik
to jest pytanie w stylu: lepiej rzucić się w przepaść, czy pod pociąg

zdrowym, mądrym:) ponadto ci na stanowiskach nie byli by tam gdby nie ludzie ktoryz na nich pracują, a wiec ci madrzy i biedni:)

Gość vvvvvcvvvcvvv
być bogatym i mądrym jest najlepiej.

Gość a ja jestem biedny i głupi
a do tego nieśmiały, niski i brzydki Przegrałem życie :( Prawda?

Gość ppp//
a znacie jakiegos głupiego , który ma świadomość swojej głupoty?

Gość tyryryry
Bogatym i glupim. Zdecydowanie:) glupiemu to nie przeszkadza ze jest glupi jak moze soibie na wszytko pozwolic i ma z tego frajde:) glupi nie potrzebuje ambitnych rozmow i rozrywek. Glupi film wakacja na karaibach zakupy w paryzu i glupek jest caly happy:D co go reszta tego swiata i jego problemy maja obchodzic:) glupi sa szczesliwsi bo nie zdaja sobie sprawy z wielu rzeczy:) a jak jeszce maja kase to w ogole raj na ziemi;)

Gość moonlightbright
a znam glupiego hehe ktory wie ze jest glupi:) extra ziomek ogromne poczucie humoru - glownie ze swojej glupoty:)

zdecydowanie madrym, bo jak jest sie madrym, to biednym dlugo sie nie pozostanie, a gupi caly majatek moze rownie glupio przepuscic. Madry bedzie wiedzial rozpoznawal glupcow, na ktorych bedzie mogl zarobic :P

Gość ORMIL
A OD KIEDY TO MĄDRY JEST BIEDNY? ALBO CHCE BYC BIEDNY?

Gość kakukaratcha
Jezeli masz takie dylematy, to do madrych na oewno nie nalezysz.Zawisc toba powoduje ,ze ktos ma lepiej materialnie.