Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blask nocy

nom i postawilam sie facetowi tak jak radzicie i wyszla prawda

Polecane posty

Gość problem w tym
Bo faceci to oportuniści, ich motto przewodnie: nie ta to inna.... Jak jego laska nie może z nim iść na imprezę, to żaden problem, pójdzie i przygrucha sobie inną do zabawy.... Sorki, ale znam życie, pokaż mi faceta, który nie skorzysta z okazji....jak nie skorzysta to kumple go wyśmieją, więc i tak nie może być inaczej...

Gość aga 70
świat jest tak piekny ! po co zastanawiac sie nad tym co on robi? jakim jest facetem i jakie to uczucie jesli nie dzwoni tak długo? jeśli facet kocha to nie pozwala cierpiec swojej kobiecie nawet jeśli jest zły

Gość problem w tym
Dokładnie, gdyby mu zależało to przynajmniej by zadzwonił lub wysłał smsa. Nawet gdyby był nieziemsko zajęty to chyba znalazłby 5 minut w ciągu dnia by porozmawiać.

Gość Neapolitano
Ja zrobiłam coś gorszego ... zerwałam z chłopakiem, aby zaczął walczyć, aby zauważył, że rani mnie swoją nieobecnośćią, obojętnością, zeby zrozumiał i zawalczył i ... faktycznie walczył, prosił, chciał Zgodziłam się zostać, licząć, że zrozumiał, że nie pozwolił mi odejść a było jedynie gorzej, teraz to już na każdym kroku go irytowałam, wszystko mu przeszkadzało, nie ufał mi, byl jeszcze gorszy, to i ja byłam okropna ... stałe awantury w końcu to on mnie zostawił, w 2 tygodnie po moim "odejściu" Jednego się nauczyłam - jeśli nie chcesz kończyć - nie zrywaj, aby postraszyć ... to niszczy wszystko, burzy zaufanie. Załuję, ale już chyba za późno.

Gość aga 70
myślę ,że jeśli kogoś kochamy a ten ktos nas, nie potrzebne sa żadne testy ze zrywaniem , straszeniem , staramy sie chronic bliska nam osobę a nie narażac na przykrości