Gość madzik111 Napisano Kwiecień 3, 2007 Witam! Jestem tu całkowicie "nowa" :-) Właśnie czekam na miejsce w szpitalu i rezonans (dokładnie za dwa tygodnie). No i potwierdzenie gruczolaka :( Martwi mnie to bardzo... Tym bardzioej ze wszystko tak naprawde zaczęło się dziać 4 miesiące temu. Tzn działo się już dawno, ale nikt z lekarzy sie tym nie przejmował. Całkiem niechcąco zajął się tym endokrymolog, do którego poszłam z powodu nadmiernego w ostatnim czasie tycia (a i tak mam dużą nadwagę). No i w ciągu tygodnia padło podejrzenie gruczolaka, zespołu policystycznych jajników itd A najbardziej wkurza mnie to,że nikt sie wcześniej tym nie zainteresował. Moja dawna pani ginekolog (juz nia nie jest) przez kilka lat na moje pyt. czy nie bede miala problemow z zajsciem w ciaze odpowiadala ze nie, ze wszystko jest w porzadku... A na usg swietnie widac narosle na jajniku. Jest we mnier tyle zlosci na lekarzy... tyle strachu... i martwie sie czy bede mogla miec dziecko bo mam juz 28 lat a jestem dopiero na poczatku leczenia :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach