jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 j/w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kariolka 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 Chodzi mi o osoby, które się sobie nie podobają, mają jakieś defekty, blizny, złamania itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chodzaca wspak Napisano Kwiecień 3, 2007 Wygladac lepiej gdzie? W trumnie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 Nie, no tak ogólnie, jak wszystko się uda i będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kariolka 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 no jesli ryzyko jest duze to ja wolalabym zyc brzydka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chodzaca wspak Napisano Kwiecień 3, 2007 Nie czaje! Utrata zdrowia i zycia? Wszystko sie uda??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 Tak, ale np. nie przeszkadzałoby Ci to, ze się z tym źle czujesz, jesteś nieśmiała, że nie możesz pracować tam, gdzie byś chciała a inni oceniają Cię tylko ze względu na to, że coś tam masz nie tak, jak być powinno? W końcu jak się umrze, to już takie rzeczy sa nieważne:) A tak- trzeba się męczyć ze sobą całe życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 No bo ryzyko zakłada, ze coś się MOŻE nie udać, ale tez może się udać przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem deską przegrałarn życie Napisano Kwiecień 3, 2007 ja zaryzykuje i zamienie swoim mozg na mozg surykatki, wiem ze dzieki temu zabiegowi bede o wiele madrzejsza nie bez kozery domownicy wolaja na mnie "przyglup" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 Tak, to fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chodzaca wspak Napisano Kwiecień 3, 2007 Ogladalam ostatnio rozmowy w toku z ludzmi oszpeconymi w wyniku wypadku. Byla tam mloda kobieta, ze zmasakrowana twarza. Przed wypadkiem, w ktorym stopila jej sie skora, byla sliczna. Ta kobieta byla tak silna i miala w sobie tyle woli walki o lepsze jutro, ze ja zdrowa , normalnie wygladajaca osoba wstydzilam sie swojego malkontenctwa. Tak wiec uwazam, ze czlowiek piekno ma w sobie, a nie na sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 Tak, ale tak może mówić tylko ktoś, kto wygląda zupełnie normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kariolka 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 mi sie nie podobal moj pieprzyk to go usunelam mogl sie tez okazac rakiem ale ryzyko... nie bylo duzego rozumiem ludzi ktorzy chca zmienic wyglad ale nie kosztem zycia, jednak jest zbyt fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 Jeżeli mógł się okazac rakiem, to chyba ryzyko by było, jakbyś go nie usunęła;) Poza tym to tylko pieprzyk. Jak bardzo Ci przeszkadzał, mogłaś użyć korektora i po sprawie. Eh, chyba wszyscy jesteście piękni;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niekoniecznie Napisano Kwiecień 3, 2007 chyba kazda operacja plastyczna niesie takie ryzyko...ja sie wybieram na operacje nosa, choc mi to rodzina z glowy wybija, bo potencjalne komplikacje, bol... ale ja mam w nosie, bo chce lepiej wygladac i juz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jchyba nie jesteś aż taką Napisano Kwiecień 3, 2007 deską jak ona???? http://www.pudelek.pl/artykul/2458/kate_moss_topless_zdjecia/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach