Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Czy zaryzykowalibyście utratę zdrowia albo życia, żeby lepiej wyglądać?

Polecane posty

Gość chodzaca wspak
Wygladac lepiej gdzie? W trumnie????

Gość chodzaca wspak
Nie czaje! Utrata zdrowia i zycia? Wszystko sie uda???

Tak, ale np. nie przeszkadzałoby Ci to, ze się z tym źle czujesz, jesteś nieśmiała, że nie możesz pracować tam, gdzie byś chciała a inni oceniają Cię tylko ze względu na to, że coś tam masz nie tak, jak być powinno? W końcu jak się umrze, to już takie rzeczy sa nieważne:) A tak- trzeba się męczyć ze sobą całe życie...

Gość jestem deską przegrałarn życie
ja zaryzykuje i zamienie swoim mozg na mozg surykatki, wiem ze dzieki temu zabiegowi bede o wiele madrzejsza :classic_cool: nie bez kozery domownicy wolaja na mnie "przyglup" ;)

Gość chodzaca wspak
Ogladalam ostatnio rozmowy w toku z ludzmi oszpeconymi w wyniku wypadku. Byla tam mloda kobieta, ze zmasakrowana twarza. Przed wypadkiem, w ktorym stopila jej sie skora, byla sliczna. Ta kobieta byla tak silna i miala w sobie tyle woli walki o lepsze jutro, ze ja zdrowa , normalnie wygladajaca osoba wstydzilam sie swojego malkontenctwa. Tak wiec uwazam, ze czlowiek piekno ma w sobie, a nie na sobie:)

mi sie nie podobal moj pieprzyk to go usunelam mogl sie tez okazac rakiem ale ryzyko... nie bylo duzego rozumiem ludzi ktorzy chca zmienic wyglad ale nie kosztem zycia, jednak jest zbyt fajne

Gość niekoniecznie
chyba kazda operacja plastyczna niesie takie ryzyko...ja sie wybieram na operacje nosa, choc mi to rodzina z glowy wybija, bo potencjalne komplikacje, bol... ale ja mam w nosie, bo chce lepiej wygladac i juz :)