Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniec

Jak mam zapomniec

Polecane posty

Gość zapomniec

prosze powiedzcie mi , bo myslalam ze juz on to przeszlosc a dzisaj bylam na obiedzie i widzialam takiego kolesia, matko jaki on byl do niego podobny :( grrrr kurcze jak ja mam to zrobic :?

Gość zapomniec
na obiedzie w knajpie bylam oczywiscie :P

Gość snoepje
Nigdy nie zapomnisz, nawet po 40 latach...w koncu byl czaska twojego zycia przez jakis czas...

Racja, nie zapomnisz nigdy, co najwyżej będziesz pamiętać, ale podchodzić do tego zupełnie bez emocji. Ja jestem po nieco ponad roku od rozstania z kobietą i ciągle o niej myślę. Wiem, że nawet gdy zakocham się ponownie w innej, to mojej byłej nie zapomnę, bo była moją pierwszą wielką miłością, a jak wiadomo zakochać na całego można się tylko 1 raz w życiu. Tak to już jest.

Nieprawda, ze zakochać można sie tylko raz w życiu Tak mówią tylko Ci, którzy są po rozstaniu i nie mogą się z tym pogodzić

Gość dzisiaj na pomarańczowo
dzięki ewa 33:) w końcu ktos to powiedział! ja wierzę, że każda miłośc jest neipowtarzalna i że można kochac wiele osób, nie tak samo oczywiście, ale mozna. przecież kochacie swoich przyjaciól, kolejnych chłopaków/dziewczyny, rodziców, psa:)i są to rózne odcienie miłości, o róznej dynamice.